Geçenlerde bir arkadaş insignia ile fiat doblolarda motor ortaklığı olduğunu söyledi.Ben ise opelin 1.3 cdti motorlarının zamanında fiatın multijeti olduğunu biliyordum.Konuya açıklık getirirseniz sevinirim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Fiat-Opel
Collapse
X
-
Ynt: Fiat-Opel
duymadım ama zannetmiyorumda doblo ile olsa tamam aynı kasayı kullanıyor olmalarından dolayı bir ihtimalde Insignia ile ne alaka hani
dobloyla hangi motor ortak acaba2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film
-
1.3 multijet motoru duymustum ama bunun insignia ile alakalı oldugunu düşünmüyorum yani 1.6turbo ,2.0dizel,1,4turbo yada 2.8 doblo olduğunu düşünmüyorumBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: OnurYeni üretilen 1.6 dizel motorlar belki Fiat üretimi olabilir[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: burak.benim aracımda fiat logosu olmasında gerisi önemli değilsiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaNOrjinal yazı sahibi: burak.benim aracımda fiat logosu olmasında gerisi önemli değil
Buna ek olarak bugün tüm araçlarda kullanılan common-rail teknolojisinin mucidi de Fiat'tır... Lütfen bilip bilmeden yorumlar yapmayalım...1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
-
hayırdır bence önce yorumları iyice okuyun ondan sonra eleştiri yapın ben freemontu yabana atmadım kalkıp 100 bin tl bi fiat markasına vermem dedim.kendi görüşüm busiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: yusufhayırdır bence önce yorumları iyice okuyun ondan sonra eleştiri yapın ben freemontu yabana atmadım kalkıp 100 bin tl bi fiat markasına vermem dedim.kendi görüşüm bu1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...
Yorum
Yorum