Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 dizel türkiye geliş tarihi...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 dizel türkiye geliş tarihi...

Merhabalar,

forumlarda çok dolaştım araştırdım ancak 1.6 dizelin astra ile türkiyeye geliş tarihlerini bulamadım ve 1 2 aya kadar 0 araç alacağız eğer eylül ekim gibi gelirse bekleyebiliriz..
    birde eylül ayında gelecek olan insignia makyajlı kasada 1,6 dizel olacak mı ?

2008 Linea 1.4 T-Jet 120 Hp

Ynt: 1.6 dizel türkiye geliş tarihi...

opel almanya sitesinde dahi şu an astra için 1.6 dizel seçeneği yok büyük ihtimal 2014 başı gibi satışa çıkar astra ile.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

cevabınız için teşekkür ederim benim için uzun bir süreç malesef o zamana kadar bekleyemem.. araç alacağım zaman passat yada jetta bulamazsam 1,3 cdti astra sedana yönelcem araç tasarım olarak çok çok hoşuma gidiyor ama motor beni endişelendiriyor forumlardaki rampada çekmeme balatayı yemesi 1 den 2 ye çekerken hemen devir düşmesi v.s ... sizce 1.3 cdti ya chip taktırılsa bu sorunlar giderilirmi hızlanması geç olsun ama bana rampalarda vites küçültme hissiyatını yaşatmasın deviri yavaş yavaş düşürtmesin

2008 Linea 1.4 T-Jet 120 Hp

Yorum

1.4 t jetten sonra hiç bulasma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ati başkan
          1.4 t jetten sonra hiç bulasma
          Bencede bulasmayin.

Yorum

1.4 le chıple dırek 150 155 bg arası oluyor zaten cokta ıyı gıder saka makınası bır ara alcaktım bende fıyatta anlasamadım alamadım. egzos fıltre chıple cok guzel degerler cıkıyor gercektende saka makınası oluyor

Yorum

İşleniyor...
            X