Arkadaslar daha once bahsetmişimdir belki opel insignia almadan once vw scirocco düşünüyordum bir ara. fakat sonra donanim ve fiyat olarak beni tatmin etmedi. ve yapilicak en güzel şeyi yapip insignia almaya karar verdim. lakinn şimdi bu tek kapi sevgisi hortlamaya başladi bende ozellikle bu opel gtc ve de pejo rcz yi gördükten sonra.tek kapi kullanimi hakkindaki fikirleriniz nelerdir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Tek Kapı Hayranligi
Collapse
X
-
Ynt: Tek Kapı Hayranligi
çocuk yok ama içimde uhte kaldi be çagri sanirim ilerde birtane alacam tek kapi kısmet olursa şu pejo rcz acayip birşey olmuş. bugun birtane bakirkoyde gördüm valla arabayi durdurucaktim neredeyse incelemek içinInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
pejo olmasındansa tofaşa razıyım ben en azından parçası ucuz
Peugeot nasıl bir teknolojisi varsa, stop lambalarının patlamasını geçtim, 3.stop lambasındaki minimum 30 yıl ömürlü sıra ledler varya, adamlar onu bile patlatıyor yaInsigniaTEAM
Yorum
-
pejonun parçasi pahali biliyorum. ilk araban 307 idi ve bir silecek için ozamanin parasiyle 70 tl vermiştim rcz tt veya 350z nin kopyasi gibi evet ama yakindan gerçekten etkileyici duruyor. yoksa ben de 307 tecrübesinden sonra soguk bakiyorum pejoya. olmadi begenmessem taktiririm tüpü çıkaririm bakirkoy meydanina yazarim altina tofaşla takas olur diyeInsignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: insigniaTben gördüm beyazını mühürsüz appli çok hoştu.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
-
İki kapı araba örneğin hafta sonları a3'le geziyorum hep bi yanım evde kalmış gibi hissediyorum Hele bide ailenizde şişman veya uzun biri varsa abooow pejoya gelince Ön farı sündür sündürebildiğin kadar sür piyasaya başka bişey yok ha tornet ha pejo
Yorum
-
bana göre peugeot rcz bayaa güzel hoş bir araba. carbon modelini yakından gördük çok başarılı bir araç. marka takıntınız varsa eğer biraz objektif düşünün herkes diyorki "insignia alıcağın paraya 2. el mercedes e class alın"[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pamperoslaguna coupe da çok hoşuma gidiyordu bir ara. ama o fiyati nedir oyle ve daha şuana kadar birtane göremedim yollarda.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: Pamperoslaguna coupe da çok hoşuma gidiyordu bir ara. ama o fiyati nedir oyle ve daha şuana kadar birtane göremedim yollarda.Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi
Yorum
Yorum