Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.6 Dizel & 1.6 T Insignia

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.6 Dizel & 1.6 T Insignia

selamlar, forumda 1.6 dizelin geleceği ile ilgili çok yazılmaya başlanınca dur bi pendik atm yi arayayım dedim ne diyecekler diye.
    Öncelikle meriva ve zafirada denenecekmiş insignia için sene sonuna kadar yok denildi. Bizde görüyoruz makyajlı kasa vs ama 2013 ler geliyor aynı kasa dediler.
    Birde bizim aslanın ederini sorayım dedim olaki geldi 1.6 T cosmo 2012 moden sunroof hariç tüm paketler var kaza boya yoktakas fiyatınız ne olur diye sormaz olaydım biniciye 51 52 ye satarsınız takas içinde buraya getirip ekspertiz yapmalıyız gibi bir cevap aldım...
    Allah rızası için 51 hiho 52 ye biriniz yok onlar işi bilmiyor daha fazla eder desin blink 51 52 midir ederi gerçekten

Ynt: 1.6 Dizel & 1.6 T Insignia

Bence en az 60 A alınır aracınız 51 nedir
    2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
    Gerçek pilot

Yorum

Saçmalamışlar bencede 60 civarına rahatlıkla satılır aracınız

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

piyasa o kadar düştüki ve makyajlı kasa geliceğinden malesef fiyatlar düştü ama 51 52 değilde 55-58 arası gitmesi lazım aracınızın
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

aslan besleyen yemine katlanır dedik benzini yediği içtiği helal olsun dedikte satışta gerçekten bu kadar düşüyorsa yanmışız

Yorum

Bende aracımı değiştirip 1.6 dizele geçmeyi planlıyordum. Ama bu kadar değer kaybı onda da olacakca yeni mondeo tercihler arasında yer alacaktır.
            [center]
            2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

İşleniyor...
            X