Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benzin İçin En Avantajlı kart??

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Benzin İçin En Avantajlı kart??

en iyisi bonus ve opet
    SANA DON GELEN BANA ŞALVAR GELİR...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortodoxian
      bonus card kullaniyorum , duzenli olarak 45 gunde bir defa 5x75 tl lik alisverise 45 tl bonus veriyorlar ... bu da akaryakiti %11-12 civarinda ucuza getiriyor ( bonusu da akaryakit aliminda kullaniyorum , cunku kullanmazsaniz geri aliyorlar ) diger kredi kartlarinda bu kampanya istikrarini gormedim :/ tasit tanimada istasyonlarin keni kartlari %4-5 indirim sagliyor... bu arada kredi karti olayi ayda 250 tl civarinda yakit harcamasi olana ideal bence...
      Ayda ort. 500-600 tl veriyorum, bu sebepten önemli benim için.

Bir de lukoil de kart olayı var dedi bir arkadaşım, %3 indirim yapıyorlar dedi, ona bakmayı düşünüyorum bir de.

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz

Yorum

Benzin olayını LUKOIL KART alarak çözmüş bulunmaktayım. Benzine %7, mazota %3 indirim yapıyor.

4.99 luk benzini resmen 4.64 ten aldım

İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.

Yorum

ben her ay bonus ve world den kampanyalar ile en az 50 tl bonus kazanıyorum.ortalama 500 tl yakıt alıyorum.aylık %10 indirim kapmış oluyorum.ama sırf bu bonuslar yüzünden hiç depomu fulleyemedim taksit taksit istasyona gidip duruyorum Allahtan istasyon yakın git gel masrafı olmuyor.
          bu ay bonus 50 tl world 50 tl veriyo dikkattli harcarsanız ikisinide kazanabilirsiniz
          2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
          2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
            ben her ay bonus ve world den kampanyalar ile en az 50 tl bonus kazanıyorum.ortalama 500 tl yakıt alıyorum.aylık %10 indirim kapmış oluyorum.ama sırf bu bonuslar yüzünden hiç depomu fulleyemedim taksit taksit istasyona gidip duruyorum Allahtan istasyon yakın git gel masrafı olmuyor.
            bu ay bonus 50 tl world 50 tl veriyo dikkattli harcarsanız ikisinide kazanabilirsiniz
            Evet bende şuan ayrıca maximum-opet kampanyası içindeyim.
            Lukoil in güzelliği şu, bonus yüklemeyle falan uğraşmıyor, direk fiyattan indirimini yapıyor, eşime dostuma söylüyorum herkese alsınlar diye

Yorum

benzin için en uygun kartı açıklıyorum.....

----LİMİTİ DOLMUŞ KART-----
              gerisi hikayeee
              F30 Sport+

Yorum

İbrahim Bey, Lukoil kart için bir ücret ödediniz mi?
                Kartı benzin alırken hemen hazırlayabiliyorlar mı?
                2014 BMW 320d

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
                  benzin için en uygun kartı açıklıyorum.....

----LİMİTİ DOLMUŞ KART-----
                  gerisi hikayeee
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagman
                    İbrahim Bey, Lukoil kart için bir ücret ödediniz mi?
                    Kartı benzin alırken hemen hazırlayabiliyorlar mı?
                    kartı herhangi bir lukoil istasyonundan "ücretsiz" alabilirsiniz. Kartı direk veriyorlar, siz de kart no'sunu bi numaraya sms göndererek anında aktifleştiriyorsunuz.

Ancak ben bir kaç istasyona sorduktan sonra bulabildim, onlarda 3-4 tane verdiler eşinize dostunuza verin diye..

Lukoil de standart indirim %3 müş, ancak zaman zaman kampanyalar olduğunda %7 oluyormuş.

Yorum

İşleniyor...
                    X