ben her ay bonus ve world den kampanyalar ile en az 50 tl bonus kazanıyorum.ortalama 500 tl yakıt alıyorum.aylık %10 indirim kapmış oluyorum.ama sırf bu bonuslar yüzünden hiç depomu fulleyemedim taksit taksit istasyona gidip duruyorum Allahtan istasyon yakın git gel masrafı olmuyor.
bu ay bonus 50 tl world 50 tl veriyo dikkattli harcarsanız ikisinide kazanabilirsiniz
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
ben her ay bonus ve world den kampanyalar ile en az 50 tl bonus kazanıyorum.ortalama 500 tl yakıt alıyorum.aylık %10 indirim kapmış oluyorum.ama sırf bu bonuslar yüzünden hiç depomu fulleyemedim taksit taksit istasyona gidip duruyorum Allahtan istasyon yakın git gel masrafı olmuyor.
bu ay bonus 50 tl world 50 tl veriyo dikkattli harcarsanız ikisinide kazanabilirsiniz
Evet bende şuan ayrıca maximum-opet kampanyası içindeyim.
Lukoil in güzelliği şu, bonus yüklemeyle falan uğraşmıyor, direk fiyattan indirimini yapıyor, eşime dostuma söylüyorum herkese alsınlar diye
İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.
2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz
İbrahim Bey, Lukoil kart için bir ücret ödediniz mi?
Kartı benzin alırken hemen hazırlayabiliyorlar mı?
kartı herhangi bir lukoil istasyonundan "ücretsiz" alabilirsiniz. Kartı direk veriyorlar, siz de kart no'sunu bi numaraya sms göndererek anında aktifleştiriyorsunuz.
Ancak ben bir kaç istasyona sorduktan sonra bulabildim, onlarda 3-4 tane verdiler eşinize dostunuza verin diye..
Lukoil de standart indirim %3 müş, ancak zaman zaman kampanyalar olduğunda %7 oluyormuş.
İmza fotoğrafınız kurallara aykırı olduğu için kaldırılmıştır, lütfen uygun çözünürlükte fotoğraf ekleyiniz.
2012 Opel Insignia 1.4T Edition Elegance + 18'' Jant + AFL / Beyaz
Yorum