Duyuru

Collapse
No announcement yet.

jaguar 4.2

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: jaguar 4.2

Orjinal yazı sahibi: volkan
    Kankamın z4 buna 2,3 boy atıyor onunla yarıştırmanın bir anlamı yok , asıl yarıştırmaksa kaldıki sahibi yarışırmı bilemeyiz kankamın opc len yarıştırıp bir şaka yapalım adama , gerçi şakada biraz ağır olmuş olur bir on boydan fazla atınca adam arabayı satar herhalde geçenlerde ayar için yola çıktığımızda e 55 amg denk gelmişti 220 lere kadar çıktığımızda 2,3 boy arkamızdaydı amg nin sahibide çok şaşırmıştı gazlamayı bıraktığımızda adam yanımızdan geçerken şaşkın şaşkın bakmıştı , kaldıki o yarıştığımız zamanda daha araç kısıktı tam güçte çalışmıyordu bu arada merak edenler için söyleyeyim neden bu kadar uzun zamandır opc nin ayarı bitmedi diye, aslında bitti motordan 750 bg Güç'ü aldılar ama araçta çok fazla elektronik devre var ekranda çeşitli ikaz lambaları yanıyor silecek çalışmıyor sunrof çalışmıyor bunun gibi bir kaç şeyler oluyor Ali bunları kabul etmiyor hiç bir arıza ışığı yanmasın aracımda diyor adamlarda bunları söndürmek için uğraşıyor bana kalsa ben bir kaç arıza ışığı yanmış görmem bile yalnız şunu söyleyeyim 750 bg de kullanmasını istemiyorum ben Ali'nin, beraber gazladık aliyle ,araba 200 den sonra bile abartmıyorum beşer beşer atlıyor dijital kadran dedim ne oluyor nereye gidiyoruz korktum ve alininde korkmasını istiyorum gerçekten çok tehlikeli bence ...
    Volkan Ali Duymasın, Km Saatini Söküp Arıza Veren Ampulleri Sökün Derim. Sökülen Ampuller İçin; Ampuller Bozuk Diye Başka Arıza Verirse, Onu da Sökmeyi Unutmayın. Görelim Artık Şu Arabanın Son İvmelenmesini

Yorum

İşleniyor...
    X