geçen hafta izmitteki buluşmamızın dönüşünde Ali abi bmw Z4 ile sağdan direksiyonlu jaguar 4,2 deli ettiğini yazmıştı. jaguar yaklaşık iki aydır bizim fabrikanın otoparkında görmekteyim, bazende benim aracın yanına park ediyor kapışma teklifimi ediyor anlamadım . aracın sahibini iki sefer gördüm bir daha görmek nasip olmadı ama haber yolladım sahibiyle görüşmek istediğimi belirttim otopark görevlilerine. şimdi şöyle bir durum var jaguarı Ali abi deli ettiğini söylemekte, Ali abiyi Erhan ve Fatih abi izmite gelirken izlediğimiz videoda geçmekte ben ise bunların hepsini ATV turunda geçtim ihihi demek oluyorki ben bu jaguarı yerim ihihi ihihi
Ali abi şaka bir yana senin için bir görüşme ayarlamaya çalışacağım aracın sahibine ister z4 ister opc ile kapışmak istediğini bildircem bakalım sonucu merakla bekliyorum
aracın resimleri fazla detaylı çekemedim ama aracı incelediğimde 280 ibre var arkasında çift egzos ve 4.2 yazmakta işte resimler
Ali abi şaka bir yana senin için bir görüşme ayarlamaya çalışacağım aracın sahibine ister z4 ister opc ile kapışmak istediğini bildircem bakalım sonucu merakla bekliyorum
aracın resimleri fazla detaylı çekemedim ama aracı incelediğimde 280 ibre var arkasında çift egzos ve 4.2 yazmakta işte resimler
Yorum