Duyuru

Collapse
No announcement yet.

jaguar 4.2

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• jaguar 4.2

geçen hafta izmitteki buluşmamızın dönüşünde Ali abi bmw Z4 ile sağdan direksiyonlu jaguar 4,2 deli ettiğini yazmıştı. jaguar yaklaşık iki aydır bizim fabrikanın otoparkında görmekteyim, bazende benim aracın yanına park ediyor kapışma teklifimi ediyor anlamadım . aracın sahibini iki sefer gördüm bir daha görmek nasip olmadı ama haber yolladım sahibiyle görüşmek istediğimi belirttim otopark görevlilerine. şimdi şöyle bir durum var jaguarı Ali abi deli ettiğini söylemekte, Ali abiyi Erhan ve Fatih abi izmite gelirken izlediğimiz videoda geçmekte ben ise bunların hepsini ATV turunda geçtim ihihi demek oluyorki ben bu jaguarı yerim ihihi ihihi

Ali abi şaka bir yana senin için bir görüşme ayarlamaya çalışacağım aracın sahibine ister z4 ister opc ile kapışmak istediğini bildircem bakalım sonucu merakla bekliyorum

aracın resimleri fazla detaylı çekemedim ama aracı incelediğimde 280 ibre var arkasında çift egzos ve 4.2 yazmakta işte resimler

2015 leon fr

Ynt: jaguar 4.2

Sırf bu olay için bir buluşma bile ayarlanabilir.
    INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

bulusursaniz video istiyoruz

Yorum

O ne öyle yahu 3 tane 1.4 motor koymuş gibi
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

bencede z4 her türlü yer onda her ne kadar 4.2 yazıyosa z4 tede 3.5 yazıyo(3.0 motor olsa bile) ve bmw çift turbolu,yazlımlı,ekzozlu,daha hafif,vitesi daha iyi ve daha yeni bi teknoloji vesaire vesaire
          2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
            bencede z4 her türlü yer onda her ne kadar 4.2 yazıyosa z4 tede 3.5 yazıyo(3.0 motor olsa bile) ve bmw çift turbolu,yazlımlı,ekzozlu,daha hafif,vitesi daha iyi ve daha yeni bi teknoloji vesaire vesaire
            Yemiş zaten
            2015 leon fr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
              O zamanda 3 tane 140 beygir koymuş gibi Muharrem
              2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
              Gerçek pilot

Yorum

Bu 300 hp olan xk sc'siz motor geçilebilir. Supercharger'lı 400 hp xkr modeli olsaydı uzar giderdi.

Yorum

XKR 416 hp
                  0-100 : 5.2 sn

Bu araçların şekli başka bence gitmesede olur

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Kankamın z4 buna 2,3 boy atıyor onunla yarıştırmanın bir anlamı yok , asıl yarıştırmaksa kaldıki sahibi yarışırmı bilemeyiz kankamın opc len yarıştırıp bir şaka yapalım adama , gerçi şakada biraz ağır olmuş olur bir on boydan fazla atınca adam arabayı satar herhalde geçenlerde ayar için yola çıktığımızda e 55 amg denk gelmişti 220 lere kadar çıktığımızda 2,3 boy arkamızdaydı amg nin sahibide çok şaşırmıştı gazlamayı bıraktığımızda adam yanımızdan geçerken şaşkın şaşkın bakmıştı , kaldıki o yarıştığımız zamanda daha araç kısıktı tam güçte çalışmıyordu bu arada merak edenler için söyleyeyim neden bu kadar uzun zamandır opc nin ayarı bitmedi diye, aslında bitti motordan 750 bg Güç'ü aldılar ama araçta çok fazla elektronik devre var ekranda çeşitli ikaz lambaları yanıyor silecek çalışmıyor sunrof çalışmıyor bunun gibi bir kaç şeyler oluyor Ali bunları kabul etmiyor hiç bir arıza ışığı yanmasın aracımda diyor adamlarda bunları söndürmek için uğraşıyor bana kalsa ben bir kaç arıza ışığı yanmış görmem bile yalnız şunu söyleyeyim 750 bg de kullanmasını istemiyorum ben Ali'nin, beraber gazladık aliyle ,araba 200 den sonra bile abartmıyorum beşer beşer atlıyor dijital kadran dedim ne oluyor nereye gidiyoruz korktum ve alininde korkmasını istiyorum gerçekten çok tehlikeli bence ...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                      haha haha haha
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

o opc yi istiyorum volkan haha bi kacamak yapında koşturalım su arabayı motorla
                        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                          Düz yolda geçersin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

anca ne yaparsın ihihi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                              Büyük teklif geldi

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                              X