Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsigniasını Yedigöllere vuran oldu mu?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsigniasını Yedigöllere vuran oldu mu?

Haftasonu Bartına yolculuk çıktı.Giderken Yedigöllerin yanından geçeceğim.İnternette yolu hakkında ciddi uyarılar var.Yaz mevsimi olması sebebi ile yağmur ihtimali düşük ama yol aracı çok yıpratıyormuş.İçindekilerde ciddi derecede yoldan bezdiklerini söylüyorlar.Çok yakın zamanda giden oldumu? Bazıları Düzce-Yığılca tarafından yeni bir yol yapıldığı ve daha düzgün olduğunu söylüyorlar.Konu hakkında bilgi sahibi olanların tavsiyelerini rica ediyorum.
    Selamlar
    Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Ynt: İnsigniasını Yedigöllere vuran oldu mu?

yakın zamanda gitmedim ama ne deseler az bile demişlerdir 2004 yılında gitmiştim böyle kötü bir yol görmedim bence araç testlerini kesin bu yolda yapmalılar)

Yorum

Boludayım gidip görmenizi isterim kardeşim geçen dene boludan gidipi dönüşte gelirken jantını eğmişti aracı servis getiridi
      Opel Insignia 1.4 T Edition Elegance + 18 '' JANT + orjinal navi 600

Yorum

Ben 2010'da gittim. Insignia için uygun mu dersen? Değil derim. Yavaş ve dikkatli sürüş ile gidiliyor.
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

2012 Kasimda gittim. Yolu cok kotu, 30 KM yolu 1,5 saatte aldim, hem arabaya hem de yolculara yazik.. Manzara, doga ve temiz hava keyifli, ama bizim arabalara gore degil bu yollar..
          2012 2.0 CDTI 130 BG TEKNIK GRI YENI STIL PAKETLI EDITION ELEGANCE

Yorum

arabana yazık hıç deneme
            ahmet

Yorum

yol calışması oldugunu duymuştum
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler insignia üyeleri. Uyarılarınızı dikkate aldım ve rotamı Erdek ve oradan paşalimanı adasına çevirdim.2 günlük izin için biraz yorucu idi ama değdi.Denizi harika ve bakir bir alan.Yedigöller için bir Tofaş veya passat kiralayıp gideriz artık haha
                Opel İnsignia Sport Tourer Cosmo 1.6T  2010 Metro Mavi+Panoramik Cam Tavan

Yorum

İşleniyor...
                X