Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hız Sabitleyici Yakıt ile ilgi soru

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Hız Sabitleyici Yakıt ile ilgi soru

ben 2 kere gördüm onu bi range ile bide bmw coupe ile beyler konu iptal gerçi konuyu açan arkadaş cevabını almıstır herhalde
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

arkadaslr cc yı anlayamadım ne demek
      ahmet

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        Hahhaah hagi olsa belki yakarda onunda ayaklari cok kucuktu ayagi gaz pedalina yetismez dengesiz basabilir
        Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
        Bende eskiden normal daha az yakar saniyodum ama 1.5 senelik tecrubemdensen sonra cc nin kesinlikle daha az yaktigi kanisina vardim sag ayagina dunyanin en hakim insani olsan messi olsan ronaldo olsan cc nin 5.2 yaktigi yerde 5.3 yakar ama asla ayni veya daha az yakamaz bence
        yiğit konu futbola dönerse eyvah şimdi ben hagi olsa 5.1 yakar derim ordan biride alex olsa 5 yakar der alıntını değiştir haha
        Ortega,Serhat,Tuncay,Ümit ve adını hatırlayamadığım bir arkadaş anca 6.0 yakar,
        Anelka ve Appiah anca 4.0 yakar
        Ama Alex derseniz onun 1.0,2.0 ve 2.1 yaktığı bile görülmüştür.
        INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: a.er
          arkadaslr cc yı anlayamadım ne demek
          Cruse control
          INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

eğer düz bir yolda uygun vites ve uygun devir kombinasyonunu sağladığınız zaman cc kullanırsanız cc size yakıt ekonomisi sağlar örneğin 6. vites 110-120 ama uzun ve dik bir yokuşu bu hızda cc kullanırsanız araba sabit hızda kalması için motor daha yüksek devirlerde olacak ve daha fazla yakacaktır

Yorum

kesinlikle az yakar
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
              X