Merhaba, foruma yeni üye oldum.Kısmet olursa insignia almak istiyorum. Ama karar veremedim. 2010 model' e kadar ve 40.000 tl civarı 2.el bir araba almak istiyorum. En az yakıt tüketimi olan modeli hangisidir? Benim açımdan beygir gücünün bir önemi yok, performans istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hangi Insignia modeli?
Collapse
X
-
Ynt: Hangi Insignia modeli?
Orjinal yazı sahibi: speed_emreen guzelı 1.6 cosmolar var 42 43 ıstıyorlar bazıları 45 ama 40 verıyorlar cogu gıdıp cosmo turbosuz alabılırsınız. lpgde taktınızmı mıs gıbı olur. sımdıden hayırlı ugurlu olsun...
Yorum
-
1,4 140 bg cok memunum yakıta cok cimri ben sahsen bir sene oldu alalı yakıta performasta cok memunum...
genelde benzınlı arabaya bınerım dizel olarak sadece ford focusa almıstım 4 sene önce genelde benzinli arabaya tercih ederim insigniya'dan önce 1,6 benzinli jetta vardı bende ama bu gune kadar aldıgım arabların icinde sınıfına göre en az yakan araba 1,4 insigni'ya oldu
arabam su an 20.000 km de 15.000 km yakın sehir dısı kulanmısım orta serite veya sag sertite gitgimi pek hatırlamıyorum sol parmaklarım selektür de hep
opelin bu gune kadar yaptıgı en cimri ve 1,4 motora göre en performanslı araba diye bilirim...** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denpetroOrjinal yazı sahibi: speed_emreen guzelı 1.6 cosmolar var 42 43 ıstıyorlar bazıları 45 ama 40 verıyorlar cogu gıdıp cosmo turbosuz alabılırsınız. lpgde taktınızmı mıs gıbı olur. sımdıden hayırlı ugurlu olsun...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: denpetroMerhaba, foruma yeni üye oldum.Kısmet olursa insignia almak istiyorum. Ama karar veremedim. 2010 model' e kadar ve 40.000 tl civarı 2.el bir araba almak istiyorum. En az yakıt tüketimi olan modeli hangisidir? Benim açımdan beygir gücünün bir önemi yok, performans istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
Yorum