Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hangi Insignia modeli?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hangi Insignia modeli?

Merhaba, foruma yeni üye oldum.Kısmet olursa insignia almak istiyorum. Ama karar veremedim. 2010 model' e kadar ve 40.000 tl civarı 2.el bir araba almak istiyorum. En az yakıt tüketimi olan modeli hangisidir? Benim açımdan beygir gücünün bir önemi yok, performans istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?

Ynt: Hangi Insignia modeli?

en guzelı 1.6 cosmolar var 42 43 ıstıyorlar bazıları 45 ama 40 verıyorlar cogu gıdıp cosmo turbosuz alabılırsınız. lpgde taktınızmı mıs gıbı olur. sımdıden hayırlı ugurlu olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: speed_emre
      en guzelı 1.6 cosmolar var 42 43 ıstıyorlar bazıları 45 ama 40 verıyorlar cogu gıdıp cosmo turbosuz alabılırsınız. lpgde taktınızmı mıs gıbı olur. sımdıden hayırlı ugurlu olsun...
      Emre hocam, turbolu olanlar fazla yakıyor doğru anlamışssam, benzin olarak ortalama tüketim şehir dışı 8 litreden fazla olmazsa tüp taktırmam herhalde. Bir konu daha var arabanın 1600 kg olduğundan bahsediyorlar, tavsiye ettiğiniz cosmo larda aynı ağırlıkta mı? Teşekkürler.

Yorum

1,4 140 bg cok memunum yakıta cok cimri ben sahsen bir sene oldu alalı yakıta performasta cok memunum...
        genelde benzınlı arabaya bınerım dizel olarak sadece ford focusa almıstım 4 sene önce genelde benzinli arabaya tercih ederim insigniya'dan önce 1,6 benzinli jetta vardı bende ama bu gune kadar aldıgım arabların icinde sınıfına göre en az yakan araba 1,4 insigni'ya oldu
        arabam su an 20.000 km de 15.000 km yakın sehir dısı kulanmısım orta serite veya sag sertite gitgimi pek hatırlamıyorum sol parmaklarım selektür de hep
        opelin bu gune kadar yaptıgı en cimri ve 1,4 motora göre en performanslı araba diye bilirim...
        ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denpetro
          Orjinal yazı sahibi: speed_emre
          Emre hocam, turbolu olanlar fazla yakıyor doğru anlamışssam, benzin olarak ortalama tüketim şehir dışı 8 litreden fazla olmazsa tüp taktırmam herhalde. Bir konu daha var arabanın 1600 kg olduğundan bahsediyorlar, tavsiye ettiğiniz cosmo larda aynı ağırlıkta mı? Teşekkürler.
          kac km yol yapıyorsunuzkı. 1500 kg araba ortalama 1600 cıvarı olur ıste. gıttıgınız hıza baglı olarak cc kullanırsanız daha az yakar sehır dısında 8 lt cıvarı yakarsınız rahatca cok hızlı gıtmemek sartıyla 100 110 la gıdersenız 6.5 7 lt arasında gezersınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denpetro
            Merhaba, foruma yeni üye oldum.Kısmet olursa insignia almak istiyorum. Ama karar veremedim. 2010 model' e kadar ve 40.000 tl civarı 2.el bir araba almak istiyorum. En az yakıt tüketimi olan modeli hangisidir? Benim açımdan beygir gücünün bir önemi yok, performans istemiyorum. Yardımcı olur musunuz?
            Lpgyi boşverin bence. Yakıt tüketimi için 1.4 turbo yeni stil paketli en mantıklısı olur. Ama sakin kullanıcıysanız cosmo 1.6 turbo daha iyi gider
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

lpg sakın taktırma kafan dınç olsun istıyorsan 1.4 turbo al yakıtından son derece memnun kalırsın hele uzun yolda yakıtı belırlı km yı asmassan tam bır yakıt cımrısı şimdıden hayırlı olsun.
              ahmet

Yorum

aynı zamanda karyureklı arkadasın yazdıklarına aynen katılıyorum.
                ahmet

Yorum

2.0 Cdti cosmo 160 bg candır
                  2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Yorum

50 milyarin altinda pek 1.4 turbo yok 40 milyara edition 1.6 bakabilirsiniz ama ne kadar temizini bulursunuz orasi belli olmaz
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Buradaki arkadaşların tavsiyesine bakarak 1.6 cosmo sanırım bana uygun olan. Teşekkürler.

Yorum

İşleniyor...
                      X