Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mantıklı bir hareket mi?2.araç

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Mantıklı bir hareket mi?2.araç

Merhabalar.Şuan hali hazırda megane 1 ve insignia mız var.Megane 1 2.0 motor ve haliyle çok yakıyor.Şehir içi işlerimizde genelde megane ı kullanmaktayız.İnsignia boyutlarından ötürü kullanımı biraz şehiriçinde dar sokaklarda sıkıntı yaratmakta.Megane artık 15 yaşında.Satmaya da gönlümüz pek elvermesede onun yerine swift 1.2 gl düşünüyorum.18-19 bin tl fark olucak.Kabaca bir hesapla baktım da 10sene sonra aradaki fark ortadan kalkacak.Tabiki megane bu süreçte büyük ihtimalle birçok sorun çıkarıcak.
    Birde garajımız var daha doğrusu dükkan satın almıştık.Şuan 2 araç yanyana sığmıyor ve arka arkaya çekiyoruz birini almak için yer değiştirme vs gerekiyor.Ancak swift 3.76 boyutunda ve dükkanın içinde 2 kolon arası megane ın girmediği 3.96 boyutunda bir boşluk alan var.Swift bu açıdan da beni çok cezbediyor.Öncelikle böyle 15-20 cm kalan bir yere girmekte çok zorlanırmıyım onu düşünmekteyim .
    Bu sorun çözülürse istediğimde istediğim arabaya binip gidebilme rahatlığına kavuşucam.Sizlerin önerisini almak istedim.
    Ayrıca megane artık bana güven vermiyor.Swiftte 7 hava yastığı esp gibi özelliklerde mevcut.Zaten donanım olarak megane dan çok üstün olsa da megane ın verdiği konforu bana veremeyeceğinden de eminim.Görüşlerinizi almak isterim

Ynt: Mantıklı bir hareket mi?2.araç

Bugün tam olarak ölçtüm kolon arası 3.85 yani tam 10cm boşluk var.Sizce girmek mümkün olur mu

Yorum

girersin iyide arabanın bagajındanmı çıkacaksın
      2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Eğer swift'i alırsanız benden size tavsiye bazı yapı marketlerde vs satılan yoğun süngerimsi dışı sarı siyah boyalı bi ürün var. Plaka plaka satılıyor. Ondan alın ve özellikle ineceğiniz kapının denk geldiği bölüme duvara yapıştırın.Böylelikle dar alanda inerken aracın kapısını çarpsanız bile bir sorun olmaz.
        2010 İnsignia 1.6 180 hp Cosmo + Dvd 800 Navi +Rear View Camera+Media Box + Sunroof + Olimpik Beyaz

Yorum

Girmesine girersin de eninde sonunda birgün kesin sürtersin duvara.

Yorum

Benim de benzer bir sorunum var, müstakil ev aldığımızda bahçesine garaj yaptırayım dedim. ustaya genişliği 3 mt, uzunluğu 10 mt olsun diye ölçü verdim. 1 yıldır garaja insignia ve megane coupeye arka arkaya zor sığdırıyorum. arabaların uzunluklarına baktım teknik verilerden çok rahat sığması lazım. garajı bir ölçtüm ki eşşek usta 9,30 mt yapmış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
              Benim de benzer bir sorunum var, müstakil ev aldığımızda bahçesine garaj yaptırayım dedim. ustaya genişliği 3 mt, uzunluğu 10 mt olsun diye ölçü verdim. 1 yıldır garaja insignia ve megane coupeye arka arkaya zor sığdırıyorum. arabaların uzunluklarına baktım teknik verilerden çok rahat sığması lazım. garajı bir ölçtüm ki eşşek usta 9,30 mt yapmış
              meganı koy kapının önüne insignia garajda kalsın abi
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Orjinal yazı sahibi: adamsapple
                meganı koy kapının önüne insignia garajda kalsın abi

+1000
                2015 leon fr

Yorum

Yok arkadaşlar olmuyor maalesef.Swift in de son değişimde boyutları arttırılmış.Ancak bir A sınıfı araç girer oraya.A sınıfıda düşünmüyorum.Yine aynı şekilde devam edicez herhalde.İnsignia yı devamlı kullansam alışırmıyım acaba biraz çekiniyorum fazla üzeine titriyorum .Çoğu gidiceğim yerde çizerler vs diye eski aracı alıp çıkıyorum.Fazla kullanmadığımdan kullanması da zor geliyor biraz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: burak.
                    girersin iyide arabanın bagajındanmı çıkacaksın
                    Kolonlar duvara yapışık değil yanında 1.30 luk boşluk var zaten.Dükkan 3.80-kolon-1.30 olarak bölük durumda.Arabayı 40-50 cm içeri sokturmam yeterli olucak ama olmuyor dediğim gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Revo
                      Yok arkadaşlar olmuyor maalesef.Swift in de son değişimde boyutları arttırılmış.Ancak bir A sınıfı araç girer oraya.A sınıfıda düşünmüyorum.Yine aynı şekilde devam edicez herhalde.İnsignia yı devamlı kullansam alışırmıyım acaba biraz çekiniyorum fazla üzeine titriyorum .Çoğu gidiceğim yerde çizerler vs diye eski aracı alıp çıkıyorum.Fazla kullanmadığımdan kullanması da zor geliyor biraz.
                      Ben aracımı 2 ay önce 0 aldım üstüne cok fazla titriyorum hemen hemen hiç sokakta bırakmazdım dediginiz gib cizerler sürterler gibi gecen gün garajda birisi gelip vurmuş ağladım aracımın basında çok üstüne titremeyin dikkatli kullanın sadece bu durumu kafaya takınca böyle sonuçlar doğuyor.
                      2013 Latitude 1.5 dci executive+panaromik cam tavan+prestij paket.
                      Gerçek pilot

Yorum

bence arabayı dışarıya parket
                        2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

Yeni swifti yaklaşık 1,5 yıldır ikinci araç olarak kullanıyorum.
                          Bendeki otomatik versiyon ve yeni kasa. Ortalama trafikli Zeytinburnu-Beylikdüzü gidiş-gelişlerimde ortalama 5,3 lt yakıyor.
                          Donanımı gayet yeterli. Henüz 15.000 km'de ama hiçbir sorun yaşamadım.
                          Frenler iyi, gaz tepkisi İnsignia'dan sonra yetersiz. Vites geçişleri iyi.
                          Bagaj hayatımda gördüklerimin en küçüğü. Bebek arabası bile tekeri çıktıktan sonra sığabiliyor.
                          Diğer bir eksisi de sert amortisörleri.
                          Şimdi aynı sınıf araç alsam Polo'yu tercih ederdim.
                          2014 BMW 320d

Yorum

İşleniyor...
                          X