Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araç üretim aşamalarını E-posta ile takip etmek

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araç üretim aşamalarını E-posta ile takip etmek

Bu ilk konum. Hayırlı olması dileğiyle...

1 ) Sevgili arkadaşlar merak ettiğim bir konu var:
    Araçlarımızın siparişini fabrikaya verdikten sonra üretim aşamalarının otomatik olarak e-postamıza gelmesini sağlamamız mümkün mü acaba ?

General Motors'dan böyle bir talepte bulunabilir miyiz merak ediyorum. GM'deki bayan, aradığınızda bilgi verebiliriz demişti ama sürekli ara ara...nereye kadar.(15 gün önce üretim planlamasında idi) Kendim her aşamayı takip etmek istiyorum ve bildiğim kadarıyla en azından biz müşterilere ayrılmış böyle bir ekran yok. Yetkili servisi de aynı şekilde hep aramak lazım. Bu konuda sürekli e-posta ile bilgilendirilmek gibi bir imkanımız var mı ? Özellikle yetkili servislerde çalışan ya da bu konuda tecrübesi olan arkadaşlarımız detaylı anlatsalar çok mutlu olacağım

2) Bu arada aracımın kimliği de bende var. Bayim bana 20 gün önce yazıcı çıktısı vermişti, bazı detayları almıştım.
    Order Entry Date: 24.04.2013
    Tahmini Teslim: 28.07.2013
    Hesaplanmış Teslim: 12.07.2013

Buradaki tahmini ve hesaplanmış teslimler nedir ? Arasındaki fark nedir ? Hangisi kontağı çevirmeme daha yakın.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

Ynt: Araç üretim aşamalarını E-posta ile takip etmek

araç üretim aşamasını müşteriye bildiren bir marka bu zamana kadar duymadım. ancak müşteri arayıp sorunca öğreniliyor diye biliyorum.
    belki çok aşırı lüks markalarda böyle bir uygulama olabilir.
    ama arabanın gelmesine yakın şu link işinize yarayabilir;
    http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=443.0

soldaki, gemiyi seçiniz yazan bölüme Grande Europa yazın, muhtemelen o getirecektir.
    InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı bey çok teşekkür ederim Hemen inceliyorum...

Yorum

Tüm araçlar siparişinizin ardından üretime geçmeyebilir. Stoktan teslimdir çoğunlukla. Belirli bir sipariş ve pazarlama projeksiyonuna göre araçlar siz sipariş ettiğnizde çoktan üretilmiş olabilir.

Yorum

Donanımhaberde millet ne takip ederdi bu aşamaları. Ne günlerdi
          [center]
          2009 Insıgnıa 1.6 T Cosmo + Flexride + Sunroof + DVD800 + Ergonomik Spor Deri Koltuk [center]

Yorum

cagrı verdiğin link i şaşkınlıkla inceledim bu teknoloji nereye gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin ihihi

satın aldığınız lamborghini marka aracı fabrikada üretim aşamasını izleyebiliyorsun gecen tv izlemiştim yani lamborghini alırsanız böyle bi ayrıcalık tanınıyormuş ihihi
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Aracım opsiyonlu diye sanırım 3 aya yakın gün verdiler(Edition Elegance 1.4T, Beyaz, Yeni Stil+Sunroof)
              1 ay, 2 ay rahat geçiyor da o son haftalar...ömür törpüsü.

İlginç bir anektodu sizinle paylaşayım bu arada, insan merakı nelere kâdir:

Bayimin bana verdiği araç bilgilerini içeren çıktının en alt satırında şu adres yer alıyor: https://intouch.rit.gm.com/..................vs vs diye gidiyor
              Ben tam olarak hangi sayfadan araçların durumunu takip ediyorlar acaba, online görüşme yapabileceğim bir sayfa var mıdır diye arama motoruna bir iki kelime yazıp ararken, Arama motorunun 3. veya 4. sonucunda bu sayfaya giriş yapmayı sağlayan kullanıcı adı ve şifre bilgilerinin paylaşıldığı gayriresmi bir sayfa gördüm. Yani Lamer'in birisi, bayide görevli insanların Login bilgilerini alarak anonim kullanıma açmış ve paylaşmış.(Bu arada arama yaparken öğrendim ki bu bilgileri araştıran,benim gibi merak eden ciddi sayıda insan var internette. Forumlar dolup taşmış)

Ben de verilen kullanıcı adı, şifre bilgileriyle giriş yapmayı denedim ama GM haliyle önlem alıp bu üyelikleri kapatmış Bulduğuma çok sevinmiştim ama hevesim kursağımda kaldı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                cagrı verdiğin link i şaşkınlıkla inceledim bu teknoloji nereye gidiyor Allah sonumuzu hayır etsin ihihi

satın aldığınız lamborghini marka aracı fabrikada üretim aşamasını izleyebiliyorsun gecen tv izlemiştim yani lamborghini alırsanız böyle bi ayrıcalık tanınıyormuş ihihi
                çağrının dediği gibi şuan çok az sayıda araç üretilen yerlerde bu bilgi müşteriye verebilir, ben bizim fab, olarak bahsedeyim dünyanın sayılı fabrikaları arasında fordda 11 yıldır en iyi fab seçilmekte ama bazen fab içinde aracı kaybettiğimiz oluyıor ihihi ve içerde qls sistemiyle kayıt ve bilgi yapılmakta, teslimat için gemide hava şartlarından dolayı bir iki gün geç gelirse vay halimize
                bizim gibi seri üretim yapan büyük firmalar opel wv renoult gibi firmalar aynı sistemde çalışıyor ve seri üretimde yaşanan en ufak aksaklık yüzünden belkide aracın üretimi bir iki hafta kadarda uzaya biliyor, bu yüzden belki sistem olarak müşteriye bilgi verbilir ama marka değerini yıpratmamak için bu bilgiyi vermezler
                2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                X