Ynt: 2011 İnsignia larda Yapılacak Bazı Değişiklikler Şöyle...
onu sordum, 2011 ler tam anlamıyla qelmeye başlayınca Kasım ayı ortalarında filan liste yenilenecekmiş ve o zaman qerekli düzeltmeler yapılır dediler bu fiyat listesine aldanmayın VW ye de qittim dün, Yeni Passat qelecekmiş Kasım da, onlarda da şu anki passatlar hala satışta qörünüyo listede ama araba satmıyolar araba yok çünkü.. yenisini bekliyolar ki listeyi de motor seçeneklerine qöre ve opsiyonlarına qöre düzenlesinler
Orjinal yazı sahibi: enteresavar
hıza duyarlı direksiyon bile cosmoda opsiyonelmi olmuş yoksa öncedende bölemiydi???
hıza duyarlı direksiyon Flexride Şasi. opsiyonuyla birlikte oluyor, sport tuşuna bastığınızda qösterqeler beyaz yanıyorken kırmızı renqe qeçiyor ve daha sportif bi sürüş için direksiyon ve qaz pedalı hıza duyarlı hale qeliyor Önceden beri bu opsiyonla sunulan bi özellik bu
Orjinal yazı sahibi: efemuratt
Orjinal yazı sahibi: enteresavar
hıza duyarlı direksiyon bile cosmoda opsiyonelmi olmuş yoksa öncedende bölemiydi???
hıza duyarlı direksiyon Flexride Şasi. opsiyonuyla birlikte oluyor, sport tuşuna bastığınızda qösterqeler beyaz yanıyorken kırmızı renqe qeçiyor ve daha sportif bi sürüş için direksiyon ve qaz pedalı hıza duyarlı hale qeliyor Önceden beri bu opsiyonla sunulan bi özellik bu
ama daha önce kullandığım c sınıfı ve d sınıfı araçlarda standart olan bir özellikti bu flex.şase almazsak bu özellik olmuyacak yani bence yüksek hızlarda çok önemli bir unsur.Düşük hızlrdada kullanımı kolaylaştıran bir unsur demekki flexi şase olmazsa olmazlarım arasına girecek gibi otobanda çok işime yarıyo bu sertleşen direksiyon malum
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
Ben showroomda teslimi beklenen yıkanmış aracın arka lambasında bile gördüm, içi nemlenmişti. Ön farlar almıyordur büyük ihtimalle, ancak arka stoplar kasadan biraz ayrık, ve su almaya müsait bir yapısı eğer iç taraf izolasyonu iyi yapılmamışsa.
'11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav '15 BMW 118i LCI
Orjinal yazı sahibi: Insignia
İlk defa sizden duydum fara su alma olayını.Tıkırdama ve çizilmeye bişey diyemem ama fara su alma olayı yok rahat olun.
+1 Ayrıca arka stop lambaları kasadan ayrı evet ama bu izolasyonun kötü olduğu anlamına qelmiyor. Tüm İnsiqnia lar için bu yapı söz konusu ve ne su qeçiriyor ne su alıyor. Bence su buğulaştığından vs. size öyle qelmiş. Birde, farların öyle bir yapısı varki, su damlacıkları plastik dış yüzeyin altında duruyor ve bezle iyi kurutamayınca sanki o an insana farlar su almış qibi qeliyor ama aslında böyle birşey mümkün değil qüzelcene kurutunca hiçbirşey olmadığını qörüyorsunuz. Bence siz o stopların yapısından aldanıp su alabileceğini düşünmüşsünüz veya yanlış qörmüşsünüz. Ayrıca konsol tıkırdamasıda yok, tüm Insiqnia larda yok ama sadece kimi araçlarda çok nadiren çok hafif çıtlama sesi qeliyodur tek tük okadar. O da bozuk yolda qenelde ve çok nadir. Buyüzden bunu pek önemsemeyin derim. Disk çizilmesiyse bizim arabada yok mesela, ve birçok İnsiqnia da da yok artık baya azaldı denebilir Bu sorunu olan araçlardaysa çizik olması halinde qarantiden değişim söz konusu kafanız karışmasın derim bence fiyatı ve sahip olduğu donanımıyla İnsiqnia sınıfınin en iyi arabalarından wsh2
ben daha önce bayiye qelen bir yazıyı qörmüştüm ve paylaştım bunu bu konu başlığında ama bu özelliği uyquladılar mı uyqulamadılar mı bilmiyorum henüz bayiye 2011 ler qelmemiş tam anlamıyla qelmeye başlayınca zaten olup olmadığı belli olur hem bu özellik olsa da olur olmasa da çok önemli değil bence.. eğer İnsiqnia almayı düşünüyorsanız bu özelliğin noksanlığı sizi kararınızdan vazqeçirmesin sonuçta Cosmo donanımlarda arka cam perdesi var ve buna hiç qerek yok.
Yorum