Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia'ya değer biçemediler!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İnsignia'ya değer biçemediler!

Merhaba forumdaşlarım, bugün Ankara Mamak'ta Nata Vega alışveriş merkezinin alt katında bulunan Arkas Otomotiv'in 0 araç bölümünü gezerken iş olsun diye insignia aracımı 508 ile değiştirmek istediğimi, aracın takas değerini öğrenmek istediğimi söyledim. Görevli bayan arkadaşım telefon ile birisini arayarak bendeki aracın özelliklerini anlatmaya başladı. Karşı taraftaki bay bilirkişinin" fetvasını aynen yazıyorum: Bu arkadaşımız bir ara kendisi bu arabaları çok ama çok uzun süre araştırmış, lpg takılan araçlarda subap problemi yaşanıyormuş, çelik subap takılsa bile yüzbin km'den sonra motor tamire giriyormuş, onun için bu araca fiyat veremiyorlarmış, en iyisi ben arabamı dışarıda satıp kendilerine öyle gidecekmişim! Sinirle birlikte kısa süreli şok yaşadıktan sonra görevli bayana teşekkür ederek ayrıldım. Bir daha gelmemek üzere çıkıyordum ki; bir de baktım 2. el satış bölümünde tam üç tane insignia araç var. Anladık ticaret yapıyorsunuz da, kendi malınızı satacaksınız diye bir diğerini bu kadar kötülemek ayıp olmuyor mu bay bilirkişi? Bu konuyu tamamen bilgilendirme amaçlı yazıyorum, ilginize arz ederim.
    Mesafeler teması engeller sevgiyi değil!

Ynt: İnsignia'ya değer biçemediler!

belki de adamlar o 3 insignia'yı aldılar satamadılar (ellerinde patladı) o yüzden almak istemiyorlar.

Yorum

yakıt ve bayi fiyatlamaları yüzünden araçlarımızın ikinci elini baltalayanların yanaklarından makas alırım saygılarımla
      2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Kulaktan dolma bilgilerle kendilerince fiyatı düşürüp ucuz alıp pahalı satmayı hedefliyorlar aman dikkat

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Kimse alınmasın ama bir yetkili bayide çalışan bir abimden alıntı yapıyorum. "Kafası en az çalışan personeli ikinci elde gör evlendiriyoruz." demişti. haha
          34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

2.eldeki gorevlilerin nasil fiyat verdiklerini merak ediyorum buyuk ihtimal sahibindene girip en dusuk ilandan arabasina gore 2-10 milyar arasi dusuk fiyat veriyolar opele goturdugumde 48.500 dediler dogusta 42 milyar dediler saka gibi Allah galeriye araba satcak kadar acil paraya muhtac etmesin
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

bende deneme amaçlı forda aynısını yaptım aradı biri arabanızda navigasyon varmı koltuk derimi falan filan bende baya bi nutuk çektim hala dönecekler daha hesaplayamadılar heralde
              2009 1.6T Cosmo-Nar Kırmızı-Flexride-DVD800 navi-Park Assist-Tam Deri Spor Koltuklar-Llumar film

Yorum

inadına insigia... fiyatını düşürseler, çok yakar da deseler, ikinci elini kötüleseler inadına insignia...
                MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

Bunlar gibi tipler heryerde var. Opel'in kendi 2. el bayisinde bu araç km de 1 lira yakar dedi. Bende kendisine dalgamı geçiyorsun bu araca yaklaşık 22 lt. benzin yaktırman için çok farklı kullanman laızm dedim. Resmen kendi 2. el aracını satmak istemiyor başkası niye alsın ki?

Edit: Araç 1.6 turbo
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

sallamak için yapılmış bence
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                    X