Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen CC & İnsignia sizce hangisi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Volkswagen CC & İnsignia sizce hangisi?

makyajlı kasa insigniayı bekleyin dicem ama bence burda kendinizi boşa yormayın konu neredeyse 1 ay önce açılmıs alınmıssa alınmıstır gereksiz polemiklere gerek yok hayırlısı olsun diyelim...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OnurKo
      Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      dizel diyosan cc derim tabiki aradaki fiyat farkıda önemli
      fiyat farkı sorun değil iyi bişey olsun yeter.. birde şöyle bişey var hep insignia hayal ediyordum şöyle opc bodykit li falan ama sonuçta baba da süreceği için daha mantıklı bişeyler bakıyorum CC de gayet mantıklı olabilir diye düşündüm.. Teşekkürler
      onur fiyat farkı sorun değil diyorsun ama cc 118,354 tl insignia 98.041 tl arada 20.313 tl fark var ne kdar mantıklı orası sana kalmış
      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

yalnız şu var cc insignianın makyajlanıcak kasasından daha yakışıklı hakkında yemeyim kendi görüşüm hem uzun hem daha sportif
        siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
        siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
        uçan teneke fiorino

Yorum

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış misali...
          1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bigbrother
            isminizi bilmiyorum ama insanların yorumlarına bu sekilde söylemenizin amacı nedir.bi konu açılmış herkez diledigi yorumu bırakmış.neden insanlara zügürt gibisinden hitamda bulunuyosunuz.fakirlik kötü bişi deildir insanları aşalıyor gibi bi yorum bu sizinki şunda belirtim.forumdaki çogu üyelerin 2 şer 3 tane arabaları var aramızda baya bide ögrenciler var bu insanlar 60 70 binlik araçlara biniyor türkiye şartlarındaki bunlarda fakir insanlar olması imkansız heleki benzin 5 tl olmuş sizden ricam forumdaki insanlara daha ılımlı kelimelerle yaklaşırsanız güzel bi ortam oluşur.
            uçan teneke fiorino

Yorum

Ya cogu ınsan cc mı ınsıgnıa mı sorusuna gözü kapalı cc cevabını verir. Ama cc diyen millet o paraya nie cc ye biniyim demiyo işte bu cok mantıksız. Madem o para veriliyo a5 yada 5 20 gider.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf
                Orjinal yazı sahibi: bigbrother
                isminizi bilmiyorum ama insanların yorumlarına bu sekilde söylemenizin amacı nedir.bi konu açılmış herkez diledigi yorumu bırakmış.neden insanlara zügürt gibisinden hitamda bulunuyosunuz.fakirlik kötü bişi deildir insanları aşalıyor gibi bi yorum bu sizinki şunda belirtim.forumdaki çogu üyelerin 2 şer 3 tane arabaları var aramızda baya bide ögrenciler var bu insanlar 60 70 binlik araçlara biniyor türkiye şartlarındaki bunlarda fakir insanlar olması imkansız heleki benzin 5 tl olmuş sizden ricam forumdaki insanlara daha ılımlı kelimelerle yaklaşırsanız güzel bi ortam oluşur.

Bu kadar foruma üyeyim, hiçbirisinde böyle bir muamele ile karşılaşmadım. Sizin olaya bakış açınız çok farklı. Ben o yorumu yaparaktan, olaya esprili bir şekilde yaklaştım aslında. Zira o kadar kişi bu konuda yorum yapmış, konu uzamış gitmiş. Benim bu yorumundan nasıl bu kadar basit bir yorum çıkarttınız anlayamadım. Bu yorumunuzu genç yaşınıza veriyorum.
                1.6T Cosmo (2011) / Teknik Gri / Necvox Infotainment + kamera / Prins VSI–2 Keihn Enjektör – Turbo Map – Valve Care...

Yorum

ben size kötü bi muamelede bulunmadım.sadece yorumunuzu baskalarının acısından bi düşünürseniz dediniz gibi basit bi anlam olmayabilir.evet eski bi konu zaten hani şuda var yüzyüze iken bu kelime söylense mimiklerinizden espiri olarak algılanabilir zaten.
                  diger forumlardan farkı zatende bu ınsıgnıateam ın.yasınız benden büyük tabi aramızda 8 yas gibi azımsanmıcak bi yas var.ama çocukda deilim uzatılcak bi sorun yok espiri yaptı iseniz keyfli forumlar.
                  uçan teneke fiorino

Yorum

Youtubeye girin arama kısmına şunu yazın vw cc crash test bunu izleyin. Düşen kapıdan sonra neden cc alasınız ki ?

Şimdilerde insignia yeni kasa geliyorki cc nin hiç şansı yok.

Bende karasızlardanım. Cc mi insigniamı. Ama yeni kasayı görünce ve biturbo teknolojiyle 2.0 cdti 195 hp 400 torka 105.000 verir 140 ne cc ye veririm. Nede yine aynı crash testinde konsolun dağıldığı a4 e veririm.

Her şekilde insignia kardeşim.

Yorum

A4
                      http://m.youtube.com/watch?v=55qLUxaJlP0

Cc
                      http://m.youtube.com/watch?v=a6GQjvTos6k

Yorum

Cc resmen dagildi cok sasirdim ama bu euro ncap testi degil biraz daha kenardan carpiyo daha zor bi test acaba insignia nasil olurdu bu testte
                        2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ygtylmz
                          Cc resmen dagildi cok sasirdim ama bu euro ncap testi degil biraz daha kenardan carpiyo daha zor bi test acaba insignia nasil olurdu bu testte
                          Aslında A4 resmen dağıldı... A sütununu görmediniz mi tamamen büküldü A4'te... Ama CC'de daha sağlam gözüküyor... Zaten A4 zayıf, CC ise orta not almış... CC kaliteli araç gerçekten...

Yorum

Yanlış bilmiyorsam bu test normal crash testlere göre baya bi zor.

Çoğu araç bu testte dağılıyor zaten. Bide aynı şekilde bizim insigniaları görmek lazımki objektif yorum yapabilelim.

1.4T INSIGNIA

Yorum

Bu test amerikada yeni yapılmaya başlandı. EuroNCAP in yapmadığı kafadan ve köşeden yapılan çarpışmalar için yapılıyor. en zorlu test diyebilirim. teste dahil olan araçların içerisinde BMW ve Mercedes de var. testi geçen ise Volvo olmuş.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: EnigmaX
                                Bu test amerikada yeni yapılmaya başlandı. EuroNCAP in yapmadığı kafadan ve köşeden yapılan çarpışmalar için yapılıyor. en zorlu test diyebilirim. teste dahil olan araçların içerisinde BMW ve Mercedes de var. testi geçen ise Volvo olmuş.
                                VW CC'nin notu iyi... Mercedes, BMW ve Audi bile bu testte başarılı değil... Testi rahatlılık geçen tek marka Volvo dediğiniz gibi...

Yorum

İşleniyor...
                                X