Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen CC & İnsignia sizce hangisi?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Volkswagen CC & İnsignia sizce hangisi?

Herkese merhaba... Yaklaşık 1-2 ay içinde yeni araç almayı düşünüyoruz.. Tam İnsignia 2.0 Cdti Cosmo' nun hayallerini kurmuşken birde aklıma dizel Volkswagen CC soktulalar iki araç arasında çok kararsız kalıyorum sizce hangi araç daha mantıklı olur ? Öncelikli olarak güç ve tüketim geliyor opel insignia 160 bg 350tork, Volkswagen CC ise 170 bg 350tork.. Şimdiden Teşekkürler..

2013 Peugeot 508 1.6 e-HDI Allure

Ynt: Volkswagen CC & İnsignia sizce hangisi?

dizel diyosan cc derim tabiki aradaki fiyat farkıda önemli
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      dizel diyosan cc derim tabiki aradaki fiyat farkıda önemli
      fiyat farkı sorun değil iyi bişey olsun yeter.. birde şöyle bişey var hep insignia hayal ediyordum şöyle opc bodykit li falan ama sonuçta baba da süreceği için daha mantıklı bişeyler bakıyorum CC de gayet mantıklı olabilir diye düşündüm.. Teşekkürler

Yorum

modifiyeye tabikide uygun olan araç insignia ccye bi jant koyarsın ama aradada bi 25-30 bin fark varsa insignianın albenisi daha yüksek mesala özellik ararsan full bi insignia full bi ccden daha daha avantajlı
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Kardeşim bu işin yol yordamı bu değildir...
          Insignia Fan Klübüne gelip Insignia mı , Passat mı diye sormak ne derece mantıklı ?
          Aynı şeyi VW kulübüne gidip sorsan ne derece mantıklı ?

Gidersin bayiye 2 aracıda test edersin, iç mekan kalitesine bakarsın, performansına-sürüşüne bakarsın...

İnternete girersin yakıtlarına bakarsın, kafana takılanlara bakarsın ve bu işi bitirirsin.

(Para sorun değil demişsin, Passat CC'nin fullü 150 ye yaklaşıyor, 2. el Audi A6 dizel, 0km Audi A4 Diesel, 0 KM 3.20D vb bir sürü opsiyonun var. )

Ama forumda açılan bu tarz konular hiç bir zaman sağlıklı sonuç getirmemiştir, tecrübe ile sabittir.

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onur
            Kardeşim bu işin yol yordamı bu değildir...
            Insignia Fan Klübüne gelip Insignia mı , Passat mı diye sormak ne derece mantıklı ?
            Aynı şeyi VW kulübüne gidip sorsan ne derece mantıklı ?

Gidersin bayiye 2 aracıda test edersin, iç mekan kalitesine bakarsın, performansına-sürüşüne bakarsın...

İnternete girersin yakıtlarına bakarsın, kafana takılanlara bakarsın ve bu işi bitirirsin.

(Para sorun değil demişsin, Passat CC'nin fullü 150 ye yaklaşıyor, 2. el Audi A6 dizel, 0km Audi A4 Diesel, 0 KM 3.20D vb bir sürü opsiyonun var. )

Ama forumda açılan bu tarz konular hiç bir zaman sağlıklı sonuç getirmemiştir, tecrübe ile sabittir.

Yukariya ne yazmisim dikkatli bakarsan gorebilirsin. insignia hayalleri kuruyorum diye yazmisim ben size ne dusunuyosunuz diye soruyorum insignia surmus kisiler olarak.. O kadar uzun yazilar yazicagina sende dusunceni soylesen iyi olurmus.

Yorum

Demekki hayallerin konusunda bu kadar net değilsinki hala başka araç ile kıyaslama yapıyorsun, daha geçenlerde başka konuda yazdıklarındanda görümüştük, bir dediği diğer dediğini tutmayan birisin.

Sana Insignia ile ilgili kısa olarak düşüncemi yazıyorum : Güzel araba.

Karar vermende yardımcı oldumu ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Demekki hayallerin konusunda bu kadar net değilsinki hala başka araç ile kıyaslama yapıyorsun, daha geçenlerde başka konuda yazdıklarındanda görümüştük, bir dediği diğer dediğini tutmayan birisin.

bence benim dediğim bi dediğimi tutmuyor değil sen anlayamıyorsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OnurKo

bence benim dediğim bi dediğimi tutmuyor değil sen anlayamıyorsun
                  neyin peşindesin ?
                  bize şöyle sunman daha mantıklı olabılır ;
                  -0 passat cc 2.0tdi bmt cam tavan ışık paket ayna paketı vs vs vs 100bın
                  -0 ınsıgnıa 2.0 cdti cosmo sunroof flexı sase vs vs vs 90 bın

amaçlarını ve ıstedıklerını yazarsın bız soyleye bılırız ınsıgnıa bıraz sert surus karakterıne sahıp hızlanması durması gayet ıyı iç mekanda yazın plastıklerden ses gelebılır fıyatına göre ıyı bır araba ama yıne de 90-150bın tl arası audı mercedes bmw tercıhlerı de olabılır
                  Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

CC'nin fiyatı ne kadar?
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: smg05
                      CC'nin fiyatı ne kadar?
                      2.el in 90 dan 140 a kadar yolu var

Yorum

CC'nin fiyatı ne kadar?
                        140 bin tl ye cikacaksaniz Bmw 520d 2. el 150 bin tl ye alabilirsiniz. Malum 5 kasa cok hafif bir makyaj gecircek ve fiyati simdiden dustu
                        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bence Insignia,

1-Insignia 2,0 biturbo cosmo 105.000 tl, CC 2,0 tdi 132.000tl

aradaki fiyat farkına neredeyse 2009 1,6 edition elegance insignia alınır.

2-Kasası 4 yıllık olmasına rağmen hala Insignia daha güzel.
                          3-Dsg'li şanzıman bir kumar, ne olacağı belli değil ocak batırabilir.

Zevkler ve renkler tartışılmaz bunlar benim görüşlerim. cool
                          Siz hangisini alırsanız alın Allah güzel günlerde kullanmanızı nasip eder İnşaAllah.
                          INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

İlla cc istiyorsaniz 90 a 1.4 tsi alin 42.000 tl yakit parasi yaparsin hem de performansi daha iyi

Yorum

CC'nin fiyatı ne kadar?
                              140 bin tl ye cikacaksaniz Bmw 520d 2. el 150 bin tl ye alabilirsiniz. Malum 5 kasa cok hafif bir makyaj gecircek ve fiyati simdiden dustu
                              Komşum Aldı o Fiyata Çıkabiliyorsanız 2011 .model Audi A5 Sportback 2.0 tdi 140.000 tl ye bilginize
                              Örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26854311/detay

Bir başka Örnek Audi A4 tdi 117 bin tl http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6533273/detay/ CC Beş Para Etmez bunların yanında
                              '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                              '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

İşleniyor...
                              X