Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

i insan kendini bu kadar düşürür msjı vermek istemiş bu adam abi, biyerlere ibret olsun diye değil yaptığı davranış.. Bi aklı dank etse de anlasa ne kadar KOMİK durumda olduğunu
    Şimdi eline ne qeçmiştir acaba, çok merak ediyorum.. Sanki arabayı qören insanlar; 'aa arabaya bakar mısıın, baksana bu o araba değil mi hani opelin amiral qemisi değil mi, meğer araba çalışmıyomuş bile ne alınacak abi bu araba bundan sonra' diye hayıflanacaklar..
    Sanki Opel Türkiye de hemen; 'abi aman narabayı qeri qetir tamam biz ettik sen etme imajımızı zedeleme biz razıyız yeni araç vermeye' diyecek

Aklı olan böyle bi arabaya sahip diye önce şükreder ve çözümü böyle değil yine aklıyla çözer, çözmeye çalışır.. Ama o akıl olsa zaten bilip bilmedik şeyler yaptırmaz arabaya, kendini bu duruma düşürmez..

Allah akıl fikir versin ne diyelim......

Arkadaşlar, Opel aynen yukarıda ki gibi söylemiş ve araç sahibine yeni dizel bir insignia vermiş...

Yorum

Arkadaşlar, Opel aynen yukarıda ki gibi söylemiş ve araç sahibine yeni dizel bir insignia vermiş...

Yorum

sonuç olarak adam amacına ulaştı ama biz de dahil diğer insignia sahiplerine zararı olmuştur muhakkak.
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

o zaman ben de başka şekilde karalamaya mı devam edeyim madem her olay çıkartana dizel insignia veriyorlar..?
          hale bak hey Allah'ım ya? iyiden nefret geldi bana artık bu opel TR den..
          bizlere 65.000 lere sattığı ( mutlaka daha pahalı alanlar da olmuştur ) aynı arabayı 4 ay sonra 60.000 TL ye kadar ( belki daha da aşağıya ) satar.. 1 yıldan fazladır sattığı 115 lik motor seçeneğini artık TR ye getirmez,115 lik alanların araçları ortada kalır..
          artık yeni astra da düz vites 180 hp getirmez,aynı şekilde insignia da 1.6 180 hp de otomatik vites getirmez..
          neticede herşeyi sadece kendine yontarak düşünür ve uygular ve biz müşterilerini zerre kadar düşünmez..
          benim de bu sebeple artık son opelim olacak bu gidişle..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

az önce servisteydim. aradaki fiyat farkını vererek almış.
            sorunlu araçta bayinin elinde patladı. getir götür işlerine kullanacaklarmış.
            babam 10.000 veriyim dedi, 40.000 veren var dediler
            InsigniaTEAM

Yorum

Elden geçirilirse yani adam akıllı çalışmaya başlarsa cosmo araç için baya kâr eder alan 40bin tl için
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

degerli arkadaşlarım bu olayı görünce bende üzüldüm fakat biliyorsunuz ki yaklaşım 6 ay öce benimde insignia turbo m vardı bu aracın sahibi gibi lpg taktırmadım ama 10 dan fazla arızadan dolayı servise girdim en son 14. iş emrini açtırdıgımda artık isyan edip sattım banada yedibin tl üste ile
                sıfır km insignia teklif edildi gm türkiyede navigasyom vs aksesuar hediye etti fakat bikere sogudugum için almadım ikinci ele satarak audi a4 aldım sizlerin aracında böyle sorunlar belki oldu belki olmadı bilemem ama bu işte magdur olana üste para verde yenisini al demeleri yanliş biliyorsunuz ki 2009 model insignia lar ilk çıkanlar ve ilkalıcılarıda bizlerdik 46 bin tl opel saydı 45 bin dogus oto bu arabayı ne anladık biz bu işten bin tl için denenmişi denemeye gerek yok bence ha ben bu arabanın sahibi gibi afiş etmedim insigniamı ama üzülerek götürdüm verdim takasa arkasından baka baka tebrik ediyorum bu arabanın sahibini bence cok iyi yapmış pıyasada opel ınsignia kullanıcısına buyuk zarar verir bu olay ama opele yaklasık 25 kere telefon açtıysa bu arkadasımız en son artık cinnet geçirip yakmasada böyle bişey yapmış
                ben aslında 7 bın tl üste verip alacaktım yeni insignia ama aracıma serviste motor programlaması yapılırken bi yandanda beni yeni arabaya ikna ettiler navigasyon boya koruma cam filmi hediyeli tamam dedim sabah gelip arabayı bırakıp paranızı vericem saat 6 gibiydi çalıstırdım arabayı yola cıktım 5 km sonra 2500devire geldi yine küüüt motor kesiklik yaptı ve tekrar devir yükseltti o dakıka saga çektim dedim kendi kendime denenmişi deneme ve audi ye koştum sabah erkenden
                ali

Yorum

Hayırlı olsun aracınız.

Sizinde dediğiniz gibi bağzı sorunları var olmasıda normal sorunsuz bir araba daha üretilmedi her neyse hekezin kendi doğruları ve ilkeleri var önemli olan karar vermek verdiğiniz kararı yapabiliyorsanız doğru karar vermiş olursunuz tekrar hayırlı olsun ali bey;

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

çok teşekür ederim ama inanın ki başka çarem kalmadı insignia ile işe geliyorum ertesi gun araba yok illaki çevremdeki insanlar soruyor ali araba nerde serviste serviste serviste bi misafirim geldi uludaga cıkıyorum orta ekran gitti park sensörleri abs esp aynı anda oldu bu arızalar misafirim hayırlı olsun dedigine pişman oldu yine söylüyorum degerli arkadaşlarim allah kaza bela vermesin inşallah bu sıkıntıların hiç birisini siz görmezsiniz
                    elimde bir dosya iş emri ce adac ın çekici belgesi var öyle olmasa emin olun ki sayın fatih su imzanızdaki abant buluşması karesinde bi kenarda bende olmayı cok isterdim malul ilk alan bikaçkişiden biriyim
                    ali

Yorum

Ali bey Etkinliklerimize sizi her zaman bekleriz fikirleriniz ve tecrübeleriniz bizim için önemli

Yorum

Yani şu insigniadan hiçbişey anlamadım.Memnun olanda var.Memnun olmayanda.Ben aracımı alalı 5 ay oldu hiçbir arıza vermedi ama sorunları okudukca acaba benim arabamdadamı olcak diye endişeleniyorum.Çok emek verdim almak için...Offfff offff
                        2010 1.6 T Cosmo Siyah + DVD800 + Sunroof + FlexRide + OPC Body Kit

Yorum

Bizimkisi Opel mühendislerinin yaptıkları aracı analiz etmekten başka birşey değil keyfinize bakın keyifli sürüşler.

Yorum

2. vaka

Ama astra ne alaka onu çözemedim.
                            (Alıntıdır,fotoğrafı çeken kişi autoshow fuarı park alanında çekmiş)
                            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                            2.0 CDTI
                            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

bunlar maksatlı hareketler gibi geliyor bana..
                              o zaman ben de bi bahane bulup ben de mi karalayayım arabamı acaba distrübütör yaptığıma pirim verir de sonunda bi menfaat,kazanç sağlarım diye mi düşünmeliyim?
                              ne kadar bencilce ve kendine yontan bir davranıştır bu ya? ( gerçi opel tr de bu vatandaşlardan farklı davranışlar sergilemiyor değil )
                              ilk vakamızın foyası çıktı ortaya,sırada ikinci vakamız var;
                              emin olmadan kimsenin de günahını almak istemem ancak Allah bilir bunun altından da neler çıkar kimbilir? bekleyelim görelim

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

58000 tl dediğine göre 1.6 115 hp heralde. büyük ihtimal aracının çekiş probleminden dolayı böyle bir işe kalkıştı

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İşleniyor...
                                X