Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

Bana Giray demeyin. angry

Ben Girayın hiç bir sözüne ve dediğine inanmam. Bende bir defa araba almak gibi bir hata yaptım. Bir kaç mesaj önce linkini vermiştim.

Bayinin elinde dizel olmadığı için "Dizel yerine benzinli al, LPG taktırırsın bir şey olmaz canavar gibi kullanırsın" dediğine %1000 eminim.

Ben araç sahibine biraz hak veriyorum. 60.000 TL para verip aldığı arabanın umursamaz bir bayi yüzünden bu hale gelmesi kabul edilir bir şey değil.
    Ayrıca Opel'inde ben görmedim ben duymadım haberim y
    İşin en kötüsü AV.ÖCAL Bey'in dediği gibi yazılı olarak bir belge almadıysa ( zaten vermemişlerdir) mahkemede haklı çıkması mümkün değil. Mucizelere bağlı
    Ayrıca Opel Türkiyenin olaya seyirci kalması. Biz ne yapalım diye kenarda durmasıda kabul edilebir değil. Türkiyede Opel tabelası takılı tüm mekanların denetlenmesinden, bayinin uyguladığı yöntemlerden sorumludur. Gelelim LPG olayına. Eğer LPG olayın onay vermiyorsan, hiç bir serviste takılmasına ve takılmasına aracılık edilmesine izin vermeyeceksin. Ben bayiye karışamam diyemezsin. Tabelanın takılı olduğu yerde adam gibi ticaret yapılmasını ve hizmet verilmesini sağlayacaksın. Büyük marka olmanın gereğidir bu.

Evet araç sahibinin yöntemi yanlış olabilir. Kesinlikle Opel'i değil Opel Bayisini protesto etmeliydi diyecem ama, Çorumdaki Opel bayisinin ne halt olduğunu Çorumda bilmeyen kalmamış. Şimdi Türkiye öğrendi. Yinede bu protesto bayiye zarar verme adına hiç bir işe yaramayacak. Opel Türkiyenin büyük hatası var ama olayladirek alakalı değil, dolaylı. Opel Türkiyenin en büyük hatası O adamları hala bayi olarak orada barındırıyorlar. Oyuncak araba bayiliği bile yaptırılmaz onlara.

Zaten Opel Türkiyenin sorumluluğuda burda başlıyor. Servisler konusu malumunuz. Opel Türkiye mevcut her şeyi yeniden gözden geçirip, gerekli tedbirleri almalıdır.
    2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

olayın aslında emin olsak bir şikayette bulunabilirmiyiz ? opel türkiyeye biz dahil birkaç opel forumu bayii hakkında toplu şikayette bulunsa eminimki bir ceza yada yaptırımı olur. her ne kadar bu sorunu biz yaşamasakta yapılan protesto yüzünden opel insignia çok büyük bir prestij kaybına uğramıştır ve insanlarda ön yargı oluşmaya başladı

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
        olayın aslında emin olsak bir şikayette bulunabilirmiyiz ? opel türkiyeye biz dahil birkaç opel forumu bayii hakkında toplu şikayette bulunsa eminimki bir ceza yada yaptırımı olur. her ne kadar bu sorunu biz yaşamasakta yapılan protesto yüzünden opel insignia çok büyük bir prestij kaybına uğramıştır ve insanlarda ön yargı oluşmaya başladı
        ben de onu diyecektim Bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında olmayalım lütfen ilerde bizim de başımıza gelebilir hep beraber şikayet edelim Almanya ya.
        Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ben en yetkilisine şikayet e-maili atmıştım. Çok kısa zamanda da geri dönüş yapmışlardı.
          Ancak sattığı arabaya çok afedersiniz ama " Altı üstü kıçı kırık Opel" diyen bir bayi sahibini ve servisini kim olursa olsun, ne olursa olsun bu iş yaptırılmaz yaptırılmaya devam edilmez. Benim şikayetim bir yılı geçti.
          Eminim bu bayi ile ilgili bir çok şikayet vardır. Eminim diyorum, internettede bol miktarda mevcut. Ancak Opel Türkiyenin halen bir aksiyon almaması, acaba bayinin cesaretini daha da artırıyormu ?

Orjinal yazı sahibi: opelmania

Yorum

acaba opel almakla yanlişmi yaptik? firma olarak bukadar pasif kalan ismine bukadar laf gelmesine göz yuman onca şikayete ragmen hala herhangi bir önlem almayan global bir firma olamaz.burada kesinlikle kullanici da hatali bayii zaten hatali ama en önemlisi ve en kötüsü opel türkiye de hatali ozaman anlatilanlara göre.gene ayni şeyi soylicem ben keşke lpg yi taktiran arkadas " taktir abi kaptir git" tarzi soylemlere güvenmekten ise biraz internette araştirma yapsaydi ve de en azından yazili bir sözleşme isteseydi.
            Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Bence Opel bunu kesin takip ediyordur ve irdeliyordur.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Arkadaşlar bende duyuyorum Çorum'da, Giray birçok kişiye ınsıgnia satabilmek için, ınsigniaların LPG uyumlu olduğunu ve opelin kendisinin dahi LPG takdırdıgını söylediğini. Bence toplu olarak Opel'e bayii şikayet etmekte fayda var. Benım insigniam yok ama astra var ve aynı servis yuzunden aracım garantide olmasına rağmen, bakımlarını özel serviste yaptırıyorum.

Yorum

ben şikayet edemem ihihi
                  ya sizi de bir tanısaydık
                  InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
                  InsigniaTEAM

Yorum

Cagrı yazdım ama dogru yere mı gıttı bılemıyorum.

Yorum

• Ynt: Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

ayarladım

peki Cavit bey bu yaşadığı sorun haricinde araçtan memnun muydu?
                      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                        Bence Opel bunu kesin takip ediyordur ve irdeliyordur.
                        ben opel TR nin hiç ilgilendiğini sanmıyorum..

F20 116i Sportline Deep Sea Edition

Yorum

Opel Tr olaydan iki gün sonra aramış ve 20.10.2010 da bir bölge müdürünü göndereceklerini söylemişler. Umarım bir çözüm bulurlar, araç sahibi iyice kafaya koymuş, eger çözüm bulmazlarsa vinçe takıp arabayı şehir meydanında başaşağı sallandıracakmış

Yorum

Biz üyeler olarak para toplayıp yeni araç verip bu şamataya sonmu versek

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Geçenlerde de bir arkadaşımız yazmıştı. Para toplayıp bir tane doğan görünümlü şahin alalım. Şahinle Insignia'yı takas edelim. Çağrı'ya hediye edelim. haha

Yorum

bu lpg konusunda bence lpg yi yetkili servis takıyorsa, yetkili servis bu işlemden dolayı %100 sorumlu olacaktır. çünkü normalde yetkili serviste araçlara garanti dışında kalacak uygulama yapılması mantıklı değil. zaten bir yetkili servisin böyle bir uygulama yapması hukuken de mümkün değil. belki yetkili servis yapılan işlemin aracı garanti dışına çıkardığını vatandaşa bildirdiğini yazılı olarak ispat ederse o zaman sorumluluklardan kurtulabilir. yani faturanın altında YAPILAN İŞLEMLERİN ARACIMI GARANTİ DIŞINA ÇIKARACAĞINI BİLİYORUM yazmalı. bu durumda bile opel merkez bu bayinin bayiliğini iptal etmeli.

Yorum

İşleniyor...
                                X