Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

Abi bence onu diyenlerden çok 'hadi be qerçekten çalışmıyo mu şimdi, versin anahtarı çalıştırayım kim acaba sahibi koskoca arabayı almış daha çalıştıramıyo ahh! şimdi bu araba benim olacak kii kontak kapatmam yemin ederim 1 hafta' can atanlar da vardır

Ama adamın yaptığı iş değil.. Ne kendine yakıştı şimdi bu eylem, ne ünvanına ne de aklına mantığına.. Hoş, zaten o akla mantığa sahip olsaydı düşünebilseydi arabayı karalamak yerine hem önce kendinin,sonra da bayinin veya servisin yaptığı hatayı düşünüp ona qöre uyqun yollardan arardı hakkını..
    Bu bende rezillikten öte bişey değil.. Komedi proqramına düşse bu video yeminederim kocakafalara bile bu adama qüldükleri kadar qülmezler.
    Akıl var mantık var abi.. Arabadan ne istiyosun

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

arabayı çekiciyle taşımışlar. sonradan öğrendim.
      InsigniaTEAM

Yorum

Çağrı peki bayiye uğrayıp, veya servise qidip bilqi alamaz mısın bu araba ve kullanıcısı hakkında abicim? Sahibini dinleyemesende en azından arabaya ne qibi işlemler yapılmış, nerde yapılmış, ne zaman yapılmış, kim yönlendirmiş qerçekten bayinin hatası mı bu, kendilerine nasıl ne tür şikayetler qelmiş bu adam tarafından v.s qibi bilqiler öğrenemez misin..?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
          Çağrı peki bayiye uğrayıp, veya servise qidip bilqi alamaz mısın bu araba ve kullanıcısı hakkında abicim? Sahibini dinleyemesende en azından arabaya ne qibi işlemler yapılmış, nerde yapılmış, ne zaman yapılmış, kim yönlendirmiş qerçekten bayinin hatası mı bu, kendilerine nasıl ne tür şikayetler qelmiş bu adam tarafından v.s qibi bilqiler öğrenemez misin..?
          insignia almayı düşünen bir insan böylelerine pek takılmaz zaten.Yani sırf bu olaydan sonra vazgeçeceklerini sanmıyorum ki vazgeçseler de umrumda değil. Hani bazı ilan başlıklarında yazar ya ''Bilen bilir'' bu araba öyle işte
          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
            eğer çöpe atcaksa arabayı bi AFL leri alabilirz biz
            +1
            2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
            [center]

Yorum

Arkadaşlar . ortak şahin alalım gidip takas yapalım clup işlerine koştururuz... : srk
              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
              [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: efemuratt
                abi istersen sahibindende öğrenirim 1-2 sene öncesine kadar her haftasonumu bayide geçiriyordum, sonra okul çıktı gittim
                ama öğrenmeye gerek yok zaten, çünkü söylediklerinin doğru olma ihtimali düşük
                ilk mesajda yazdığım, adam sanayide kafasına göre taktırmış, arızalanınca garantiye sokmak istemiş vs. bölümünü zaten bayiden öğrenmiştim. onlar başta biz oraya taktır garantiye alırız dedik demedi hiç. bu yüzden en doğru bilgiyi araç sahibiyle bayiyi yüzyüze getirip aynı ortamda söyledikleriyle öğrenebiliriz, öbür türlü bayi adamın arkasından atar, adam suçu bayiye atar hiçbirşey çıkmaz
                InsigniaTEAM

Yorum

Ya bırakın kötü reklam olsun, belki fiyatlar düşerde bir tane daha alma imkanımız olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: viperking
                    Ya bırakın kötü reklam olsun, belki fiyatlar düşerde bir tane daha alma imkanımız olur
                    +10 ihihi

Yorum

Opel Türkiyenin haberi var arkadaşlar.. Çorum bayisi ile de görüşüldü.. sanırım hukuksal yolla halledecekler....tavsiyem bu arkadaşa; işpirtolu ocak koyması muhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tayfunray
                        Opel Türkiyenin haberi var arkadaşlar.. Çorum bayisi ile de görüşüldü.. sanırım hukuksal yolla halledecekler....tavsiyem bu arkadaşa; işpirtolu ocak koyması muhaha
                        Opel Türkiye çok daha onceden önlem almaliydi boyle olaylara karşi. bu arada bayii ile ne konusuldu ? bayii mi kusurlu bulunmuş?
                        Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Opel Türkiye markanın prestiji sarsıldığı için adama dava açaçak diye duydum
                          Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bayide gümbürtüye gidiyor bende öyle birşeyler duydum, dava felan açılacakmış ama adama mı yoksa bayiyle mi ilgili bilmiyorum
                            InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                              bayide gümbürtüye gidiyor bende öyle birşeyler duydum, dava felan açılacakmış ama adama mı yoksa bayiyle mi ilgili bilmiyorum
                              eger bayiiye bir dava açilicaksa aslinda bir örnek teşkil edebilir diger bayiiler için ve satiş sonrasina biraz daha agirlik vermeleri gerektiğini ve de daha egitimli personel çaliştirmalari gerektigini anlarlar.
                              Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

Nerde o qünler be abi Bari adamlar bu sebeple hep kendini değilde bizi de düşünürler biraz.. Keşke eğitim verilse elemanlara.. Ama koca servisten ssadece 1 usta qönderiliyor lansmanlara veya seminerlere vs. Diğerlerinin araba hakkında pek bilqisi yok. Sadece yılların verdiği bilqiye tecrübeye dayanarak sürdürüyorlar işlerini. Bu da her zaman yeterli olmuyor, biliyoruz qörüyoruz defalarca.
                                Valla bu servislerde çalışan elemanlar fırsat bulduklarında, en azından her akşam biraz zaman ayırıp inceleseler şu qüzelim siteyi, üyeliklerini de yapıp paylaşımlar yapılsa, emin olun en az alacakları eğitim kadar faydalı olur onlara En azından bilmedikleri biçok şeyi qörürler öğrenirler..

Yorum

İşleniyor...
                                X