Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

dün arabayı görememiştim, bugün karşı kaldırımdan yürürken gördüm, caddenin diğer tarafına çekmiş.
    bende a4 kağıda "yetkili servis varken sanayide lpg taktırırsanız araç garanti dışı kalır" yazdım cama bıraktım.
    geri dönüşte bir baktım kalabalıktan araç gözükmüyor ihihi herkes yorum yapıyor.
    oradakilerden birisi servise sormuş serviste taktır demiş" dedi. konunun aslını merak etmeye başladım
    sitenin adresini de bıraktım, sahibi siteyi bari görse de bir görüşebilsek. tek tarafı dinleyerek yorum yapmak pek sağlıklı değil.

yanlız serviste bu arabaya lpg uygun anlamında taktır demiş olabilir, git sanayide taktır demez heralde

araba çalışmadığı halde nasıl uzun bir yol katedip yer değiştiriyor onuda anlamış değilim ihihi
    InsigniaTEAM

Yorum

Çorum yerel gazetesinden:

Çorum'da bir öğretim görevlisi yeni aldığı otomobilinin sık sık arıza yaptığı iddiasıyla ilginç bir protesto yöntemi uyguluyor.
      Şehrin en işlek caddesi olan Gazi caddesi'nde aracını parkeden otomobil sahibi Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde görevli Yrd. Doç. Dr. Cavit Demiral, araç camına "Çalışır vaziyette Doğan, Şahin ve Toros ile takas olur", "İki aylık araba, 8 defa servise girdi ama hala çalışmıyor" ifadelerinin yer aldığı yazı astı.
      Caddeden geçen vatandaşların dikkatini çeken protestonun ilerleyen günlerde de devam edeceği öğrenilirken, yeni alınan otomobile harici bir yerden otogaz sistemi yaptırıldığı öğrenildi.
      InsigniaTEAM

Yorum

Ya bu ilanı bizim enişte beyde görmüş dünden beri alay edip duruyo.Opelin yaptığı bu kadar olur felan.Konuyu tam bilmiyon bari sus diorum ama susar mı hiç hazır eline de malzeme geçmişken ilanı msn'de facebook'ta ne kadar online/offline var herkese yollamış maad Kendisi de tam bir reno fanatiğidir.Megane sports tourer'e 50 milyar para veren adamdan ne beklerim..şu konu tam olarak aydınlansa da bende rahatlasam valla psikolojim bozuldu yaw :/

Yorum

tamam bu haberler opelin rakiplerinin ekmegine bal sürer. eger olay gerçekten kişinin bilinçsiz bir şekilde gidip alakasiz bir yerde lpg kiti taktirmasi sonucu olan bişeyse ozaman gerçekten gidip şahin alsin ve ona lpg taktirip kullansin. bilinçli bir kullanici olmadiktan sonra altindaki ferrari olsa neye yararki.
          Insignia 1.6 180 hp Cosmo Beyaz DVD 800 idi 

Yorum

ve unutmamak lazimki sonuçta kul yapisi bunlarda. ben tamamiyle bilinçsiz bir kullanici görüyorum şuan itibariyle bu konuda. aslinda gm Türkiye biraz atak davranip hemen olaya müdahele etmeli.sonuçta illaki bir prestij sarsilmasi yaşaticaktir bu haberler. global bir marka etrafindaki olaylara daha duyarli olmali. bir önlem alinmasi gerekirdi bu olayin büyümemesi için.

Yorum

"Otomobil sahibi Yrd. Doç. Dr. Cavit Demiral, 1 Temmuz 2010 tarihinde aracı aldığını belirterek otomobili alırken servis yetkililerinin otomobilin LPG'ye uyumlu olduğunu ve LPG'nin aracın garantisini bozmayacağını söylediklerini dile getirdi. Demiral, firmanın tavsiye ettiği servise giderek otomobiline LPG taktırdığını söyledi."

InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                "Otomobil sahibi Yrd. Doç. Dr. Cavit Demiral, 1 Temmuz 2010 tarihinde aracı aldığını belirterek otomobili alırken servis yetkililerinin otomobilin LPG'ye uyumlu olduğunu ve LPG'nin aracın garantisini bozmayacağını söylediklerini dile getirdi. Demiral, firmanın tavsiye ettiği servise giderek otomobiline LPG taktırdığını söyledi."

Ozaman durum iki başliga toplanabilir. birincisi madem yakit konusunda sıkıntı yaşanacakti ozaman ne diye boyle bir araca yonelindi? sonuçta fabrika verileri belli ve Türkiye standartlarinda bu degerlerden daha da fazla yakicagi çok açik.Ikinci başlita servis. servisin "tamam git şuraya taktir " demesi.burada da GM yine de devreye girmeli. en azından o servisin neden ve neye göre boyle bir tavsiyede bulundugunu araştirmali.Ama Arkadaslar şunuda soylemeden geçemicem. opel gerçekten ilgisiz kaliyor satiş sonrasinda.bir lig takimi gibi profesyonel oynamaktan ziyade bir mahalle takimi gibi günü kurtarmaya bakiyor.

Yorum

Adamın lpg taktırıp taktırmaması kişisel bi olaydir.Eğer ortada "lpg'ye uyumlu taktırabilirsiniz garanti de bozulmuyor" felan gibi ibareler varsa adam sonuna kadar haklıdır.Bu ilgisizlik her markada olduğu gibi opel'de de var hemde diğerlerine nazaran bi hayli fazla var.Arabayı alana kadar ağam paşam,aldıktan sonra bi umursamazlıktır gider..
                  Bir de işin içinden çıkamadıkları zaman "MAHKEMEYE git" söylemleri vardır.Bunu söylerkende akıllarında 2-3 senelik mahkemeden ne de olsa bu adam bıkar yarıda pes eder etmese mahkeme sıradan bi insan yerine koskoca firmayı haklı bulur mantığı yatar.Çünki mücadele güçleri normal bi vatandaşa göre her yönden yüksektir.Özetle açıklamalar doğru ise vatandaşa HELAL OLSUN abi protesto kayda değer olmuş..

Yorum

Bu helal olsun pretestocuya! aynı zamanda hukuk yardımcı doçenti olduğuna göre bu haberlerin şöyle olması gerekmezmiydi?? Arabasını meydana koydu ve gitti mahkemeye başvurdu!

Bakalım ne yapmış; Otomobil sahibi Yrd. Doç. Dr. Cavit Demiral, 1 Temmuz 2010 tarihinde aracı aldığını belirterek otomobili alırken servis yetkililerinin otomobilin LPG'ye uyumlu olduğunu ve LPG'nin aracın garantisini bozmayacağını söylediklerini dile getirdi. Demiral, firmanın tavsiye ettiği servise giderek otomobiline LPG taktırdığını söyledi.

Son model otomobiline LPG taktırdıktan sonra sorunlar yaşamaya başladığını ve aracının siboplarının yandığını anlatan Demiral, "Bana otomobili satan bayi aracı servise dahi kabul etmedi. Hiçbir çözüm önerisi de getirmeyince kendi kazanacakları 2-3 bin lira için benim 60 bin liramı heba edip verdikleri sözlerin arkasında durmamaları üzerine çözüm olarak böyle bir protesto ve boykot yöntemini seçtim. Bana hukuki olarak elinizden ne geliyorsa yapın denildi. Elbetteki onlarda biliyorlar hukuki olarak açacağım bir dava en az 2 yıl sürecek. İki yıl sonra 50-60 bin lira ödemeleri o markaya çok fazla zarar vermeyecek ama benim 50-60 bin liram 2 yıl boyunca bu sokakta yatırmaya gücüm yetmediği için bu davranış onuruma dokunduğu için onurumu zedelediği için böyle bir protestoya gittim. Ama sorun çözülünceye kadar protestomu geliştirerek devam edeceğim" dedi.

Brawo! demek ki yüce Türk halkı yeni pretesto şekilleri ile tanışacak!! birde Opel tüpe dayanıklı(!) modellerini zaten kendi üretiyor.. ve hangi modelin ve hangi motorlarının mühendislerce ayrıntılarıyla çalışıldıktan,deneme süreçlerinden geçtikten sonra satışa sunuyor..bakalım onlar hangileriymiş ; http://www.opellpgline.com/ hııı demek ki insignia için bir çalışma yapılmamış, yada çalışmalar devam ediyor.. Tüpçü hamdi abinin taktığı arıza yapabilir..hani.. istersen tak ama.. sorumluluğu üstlenmem.. diyor opel..ben Opel Araştırma ya sordum hayır böyle bir garanti yok insignia için dediler. Birde sanayide gidip tüp taktırıp sonrada servise gidip abi bu bozuldu bir el atıp motorunu değiştirin dediğinizde dünyanın neresinde yaparlar bilmiyorum.. Yapan varsa da tebrik ediyorum.. angle

Eleştiri yapalım biraz da.. Opel servislerindeki çalışan arkadaşlar (onların suçu değil) bilgi yoksunu...bu sitede yaptığımız think tank inanılmaz..hepimiz müthiş bilgi sahibi oluyoruz..emin olun ki zamam zaman servisteki arkadaşlara yardım ediyorum..bunu çoğu kez yapıyorsunuzdur.. eğitim masrafları bayiler tarafından karşılandığı için 15 kişiden biri gidiyor o da çoğunlukla müdür veya usta başı..eğitim dönüşüde, düşünün içeride onlarca araç ve çalışan çocuklar ancak elindeki plastiği kırdıktan sonra usta bu nasıl açılıyordu der hale geliyor olay.. Yani opel bir eğitmeni var atıyorum insignia yı en küçük somununa kadar bilip servislerde toplantı yapıp anlatması veya servisteki çocukların her yeni araç çıktığında hepsinin branjları ile ilgil, ders alması diye bi şey yok..çünkü parayla ve bayii ödüyor.. ne komik.. onun için Dünya devi GM,Opel Türkiye de marka imajını bir türlü kurup WV Passatı geçemiyor ultra arabalar üretmesine üstelik de donanım delisi olmasına rağmen... Satış sonrası kısaca çok fos.. bunlar da deli gibi kendi kendime GM in sahibi olarak eleştirilerim muhaha

Yorum

Eğer yetkili servis adama gidip şurda tüp taktır dediyse ve sonra da sorumluluğu üstlenmiyorsa adamda suç aramamak lazım zaten hukukçu gerekeni yapar ama yok ortada bir yanlış anlaşılma varsa var veya yok bu arabanın imajını oldukça zedelemiştir ve artık insanımız Insignia almadan bir daha düşünmek zorunda kalacaktır..
                      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Hasan +1 gerçekten anlattığı gibiyse adam haklı durumda, zaten böyle birşey olacağından şüphelendiğim için başından beri arabanın sahibiyle görüşmek istiyorum

arabayı gerçekten çok küçük düşürdü, araba yerine servisi suçlayan yazılar yazması lazımdı.
                        sonuçta sibop yakma sebebinin lpg olduğunu biliyor, arabanın ne suçu var?
                        InsigniaTEAM

Yorum

Abi herzaman derim bi araca en iyi lpg yide taksan en kusursuz şekildede yapılsa lpg li bi aracla 4 tekerinden birinin havasınının yarım inmiş şekilde gitmesi gibidir her an sorun cıkarmaya meyilli uzun vadede mutlaka sıkıntı....asla benzinle lpg bir olmazzz!!!

Yorum

@Çağrı: Olaylar Çorum Bayisinde ve servisindemi gelişiyor ?

Eğer öyleyse angry

Hatırlatma için tamamını okuyunuz : http://www.insigniateam.com/forum/in....msg252#msg252
                            2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                              Abi herzaman derim bi araca en iyi lpg yide taksan en kusursuz şekildede yapılsa lpg li bi aracla 4 tekerinden birinin havasınının yarım inmiş şekilde gitmesi gibidir her an sorun cıkarmaya meyilli uzun vadede mutlaka sıkıntı....asla benzinle lpg bir olmazzz!!!
                              haydaaa tam da lpg takmayı düşünüyorduk ihihi
                              Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Bekle.... ispirtolu,pompalısı için sanayide çalışmalar sürüyor )))

Yorum

İşleniyor...
                                X