Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Ana caddede Insignia kötüleme kampanyası =)

adam şahinle takas olur demiş.
    ucuza takas etcekse ben vectrayı verimm 93 model alim ondaki insigniayı ))

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

varsa telefonu ben irtibata geçim ya

1998 Opel Vectra 2.0 Cdx

Yorum

Bi insan kendini bu kadar düşürür msjı vermek istemiş bu adam abi, biyerlere ibret olsun diye değil yaptığı davranış.. Bi aklı dank etse de anlasa ne kadar KOMİK durumda olduğunu dknow
        Şimdi eline ne qeçmiştir acaba, çok merak ediyorum.. Sanki arabayı qören insanlar; 'aa arabaya bakar mısıın, baksana bu o araba değil mi hani opelin amiral qemisi değil mi, meğer araba çalışmıyomuş bile ne alınacak abi bu araba bundan sonra' diye hayıflanacaklar..
        Sanki Opel Türkiye de hemen; 'abi aman narabayı qeri qetir tamam biz ettik sen etme imajımızı zedeleme biz razıyız yeni araç vermeye' diyecek

Aklı olan böyle bi arabaya sahip diye önce şükreder ve çözümü böyle değil yine aklıyla çözer, çözmeye çalışır.. Ama o akıl olsa zaten bilip bilmedik şeyler yaptırmaz arabaya, kendini bu duruma düşürmez..

Allah akıl fikir versin ne diyelim

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Bu araba çalışır vaziyette Doğan, Şahin ve Toros ile takas olur !

Kesin Karar Gazetesi, Çorum. 53.442 beğenme · 1.533 kişi bunun hakkında konuşuyor · 80 kişi buradaydı. Kesin Karar Dünyaya Yön Verecek Güçtür www.kesinkarar.com

Facebook ta okudum, corum radyo tv sinde de haber yapmışlar... bide face de yayınlamış! yuh yani...

Yorum

Yukarda Çağrı nın iletisinde de var zaten abi bu link
            Harbiden yuH Bari uydudan yayın filan yaptırsaydı, HD kanallarda haber qeçseydi hem daha yüksek çözünürlükte qörünürdü İNSİGNİA ihihi bu adama bu düşünce yapısına.. Ama netice de o da insan sayqı duymalıyız

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Elemanın bir tanesi iyi sallamış facebook videosunun altında tekniker ayağına haha
              http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
              2.0 CDTI
              Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

su adamı bulursam sahinle takasa girecem yazması degil o

Yorum

Tüpçülük yapıyormuş..Bizim çağrı yada yüklenmiş ya Ben en iyi lpg kitini takarım, otomativ dünyası benden sorulur diyor hele GM battı demesi...tamam dedim bu arkadaş otomativde tek yetkili! muhaha

Yorum

hyr abi sizi bilmemde ben bu aracı alırken yakıt cok yaktıgını biliyordum hesapladım ettim ben bu arabaya binebilirim dedim . madem binecek gücün yoksa niye lüks araclara kacıyon al honda civic tarzına birşeyler haksızsam yanılıyorsam uyarın yani

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tayfunray
                      Tüpçülük yapıyormuş..Bizim çağrı yada yüklenmiş ya Ben en iyi lpg kitini takarım, otomativ dünyası benden sorulur diyor hele GM battı demesi...tamam dedim bu arkadaş otomativde tek yetkili! muhaha
                      benim göremediğim mesajlar var sanırım, benden sonra 2 msj var sadece, bana ne yazmış?
                      InsigniaTEAM

Yorum

Doğan Gür kapandı arkadaşım bilmiyorsan öğren çinliler talip oldu almadılar abd kredi açtı + olarak yine yetmedi şimdi GMC üretimi araçların hiç biri yok opel motorunu fiat yapıyor bunu bilmiyordun değilmi ben 11 senedir bu işin içindeyim bütün dünya... markalarını takip ederim ki bu bende hobi yedek parçadan tut yan sanayii dahilinde taaaa üretim tesisine kadar benim bir firmada çalıştığım yok arabayı küçümsemiyorum iyi oku ne yazmışım benim de sempatim vardı ama duyduklarım ve araştırmalarım sonunda arabanın şişirilmiş bir araba olduğunu öğrendim ve sempatim kalmadı artık ye lanından bahsediyorsun sen biraz terbiyeli ol derim ben karşındaki çarıklı değil

Çağrı,abicim bu saçmalıyor..Hani IQ iyi olsa...Bilgi yok neyi tartışacaz şimdi bunla??

Yorum

doğan gür ne yaptıysa adamın hiçbir yorumunu göremiyorum
                          neyse senin yazdığına göre cevap veriyim, tekrar birşey yazarsa yine haber verirmisin abi ihihi
                          InsigniaTEAM

Yorum

başka bir forumdan alıntı;

Hala kuyudaki taşı çıkarmaya çalışıyorsunuz..Gerek yok.. Lpg kiti patentine sahibim,teknikerim diyen kişinin profil resmine tıklayın bir kaç resim sonra balık malzemeleri satan bir yerin sahibi olduğunu anlıcaksınız..Sanırım balık sezonu açılıncaya kadar kendini internete vermiş..

yourock muhaha muhaha muhaha haha
                            InsigniaTEAM

Yorum

muhaha az önce gördüm facebook a karalamış bişeyler cvp yazdım inceden dalga geçiyorum kızmaz inşallah :P

Yorum

ne yazmış abi ben göermiyorum ihihi
                                InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                                X