Arkadaslar ve degerli abiler.. Ben dun yikamadan sonra farlara yakindan baktim. Ledlerin ustu biraz bugulanmis gibiydi. Cok hafif ama baya yakindan bakildiginda belli oluyor. Bu zmanla kararmada yapar. Sizde de durum boyle mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insignia Cosmo kullanicilarina bir soru ..
Collapse
X
-
Ynt: Insignia Cosmo kullanicilarina bir soru ..
Bu sorun bazı cosmolarda oldu zamanında , garantisi devam ediyorsa kavga döğüş değiştirtin farları
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Evet buğulanma tarzı bir olay hepsinde hemen hemen var garantiden değişse bile sonrasında tekrar oluşuyor bu elektronik tozlanması gibi birşey
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
bir soruda benden :arkadaşlar forumun bir yerinde yazılım güncellemelerinden bahsedilmişti bazı arkadaşlarda yaptırdığından bahsetmişti.özellikle bazı devirlerde oluşan turbo gecikmesi ve çekiş düşüşünü düzeltme amaçlı olarak yapılmış serviste??? ben son servis ziyaretimde sordum servis müdürüne böyle bir güncellemeden haberi yok lakin araştıracağını söyledi.konu hakkında bilgisi ve tecrubesi olan yada uygulatan üyülerle irtibata geçmek isterim saygılarımla..
Yorum
Yorum