Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kapı kollarındaki çizikler...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kapı kollarındaki çizikler...

Sevgili Arkadaşlar!
    her ne kadar aracımda sinir bozucu çizikler zaten bulunuyor olsada, geçen gün farkettiğim bir durum beni çok rahatsız etti. sizinle paylaşıp fikirlerinizi almak isterim.
    Konu Şu: Geçen gün okul çıkışı aracın tamponunu kaldırıma sürttüm. alt tarafta kalın çizik oluştu. bunun siniri geçmeden birde baktım sağ arka çamurlkta derin (sanki bileren bıçak gibi birşeyle yapılmış) bir çizik farkettim. moralim bozuk canım sıkkın vaziyette arabanın etrafında turlayıp tam kapıkolunu tuttum. bir de ne göreyim. kapı kolunun altı olduğu gibi çizik. diğerlerine baktım. hepsi aynı. tamam dedim herhalde bunu başkası yapmadı ben yaptım. ama ŞÖYLE PARMAĞIMIN UCUYLA BİR DOKUNDUM o da ne çiziliyor. asıl ona canım sıkıldı.

yani benim araçta bir de seramik kaplama var. boya bu kadar nazik olabilir mi? bir boya bu kadar kolay çizilebilir mi?
    MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Ynt: kapı kollarındaki çizikler...

Benim insignianın kapı kolları altı ve bagaj kilidinin orasıda aynı şekilde çizik dolu. Tırnaklar acayip çiziyor
    2012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi

Yorum

bütün araçlarda bu çiziklerden var. kapıyı açarken iste istemez tırnaklardan çiziliyor. kaput filmi yaptırırken kapı kollarının arkasına da yaptırmak istedim, fakat usta kapı kollarını sökmemiz gerek diye konuşunca vazgeçtim. pasta cila ile o çizikleri giderebilir veya azaltabilirsiniz.

Yorum

meguıars swırl x ıle cızıklerı gıderebılırsınız yada en kolay yol cifle de yapabılırsınız ama kılcal iz kalır
        Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

Naci hocam üzüntünüzü anlıyorum, zira hepimizin aracında bu tür sıkıntılı durumlar oluyor ve aslında gözümüzde çok büyütüyoruz.
          Gözümüzde büyüttüğümüz çiziklerin aslında ne kadar küçük olduğunu anlamak için aşağıdaki videoyu izliyorum, tavsiye ederim.
          Geçmiş olsun...

http://www.youtube.com/watch?v=y9k-_GhGYJ4#

Yorum

Naci bey bu takılmayın bence, takıldıkça moraliniz bozulur, bazı şeyleri görmemezlikten gelmekte fayda var...

Yorum

Ora da çizilen boya değil vernik. Piyasada satılan kaliteli pastalardan alısanız 5 dk. kurtulursunuz çiziklerden
              INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
                Naci bey bu takılmayın bence, takıldıkça moraliniz bozulur, bazı şeyleri görmemezlikten gelmekte fayda var...
                Aynen öüle takmayın kafanızı ihihi
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

sevgili akadaşlarım teşekkürler.
                  MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.

Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, 
Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!

Yorum

İşleniyor...
                  X