Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2.El Insignia Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: 2.El Insignia Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Orjinal yazı sahibi: a.er
    bana kalırsa insigniaya tup taktırma al 1.4 basın agrımadan rahatca kullan yakıtıda gayet normal yok 1.6 alırım dıyorsan ona bır dıyecegım olamaz zıra 1.6 yakıtı bıraz fazla yakıyor
    Şuan ki aracımızla 19 kr yakıyorum kmde ve günde 60 km yol yapıyorum. Evet 1.4'ler ciddi derecede az yakıyormuş ancak memleketimizde akaryakıt çok pahalı. Ya lpg takıcaz ya da Insignia'dan vazgeçicez. Ben 1. seçeneği seçmek istiyorum .
    2011 Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo (Beyaz)

Yorum

Umut eger hergun bu kadar km yapacaksan 1.6 biraz sarsabilir seni Ama lpg taktiricam diyorsun.Biz yilda 5-6 bin km yaptigimiz icin cokta onemsemiyorum ama normal bir kullanimla 10 lt yakalanir s.ici diye tahmin ediyorum cok sikisik trafikte degil tabi
      2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HeIIus
        Umut eger hergun bu kadar km yapacaksan 1.6 biraz sarsabilir seni Ama lpg taktiricam diyorsun.Biz yilda 5-6 bin km yaptigimiz icin cokta onemsemiyorum ama normal bir kullanimla 10 lt yakalanir s.ici diye tahmin ediyorum cok sikisik trafikte degil tabi
        Allahtan ş.içi gibi bir sıkıntım yok hergün çevre yolunu kullanıyorum. Ortalama 90-100 le gidip 100-110 la dönüyorum tahminim 1.6 7lt ,1.4 ise 5.5 falan yakar benim kullanımımla. Şuan ki citröenimizle en düşük 5.8 gördüm ortlama ise 6-7 arasında geziyor.
        2011 Opel Insignia 1.6 Turbo Cosmo (Beyaz)

Yorum

Bence 1.6T Cosmo al umut bircok donanim farkida var karar senin yinede bir cosmonun yerini tutmaz derim ben 1 lt icin madem cevre yolu kullaniyorsun suda var tamam daha fazla yaktigi soyleniyor ama ona gorede gidiyor bariz performans fazlasininda oldugunu unutmamak lazim biri 140 bg biri 180 bg
          2012 insignia 1.4 T 140 Hp Yeni Stil Paket Fume

Yorum

Şehir dışı kullanıyorsanız 1.6 sizi fazla üzmez hatta dediğiniz rakamları tutturursanız lpg ye bile gerek olmaz.
            Şehir içi veya performanslı kullanırım diyorsanız her türlü (lpg de dahil) 1.6 dan uzak durun.
            INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

merhabalar.bence 1.6 cosmo 180 beygir alın.ben alalı 20 gün oldu.yakıt 1500 kilo bir araç için çok ideal.1.4 alıp yada elegance alıp da sonradan keşke cosmo alsaydım demeyin
              SANA DON GELEN BANA ŞALVAR GELİR...

Yorum

İşleniyor...
              X