Geçenlerde de TDCİ Ford Focus bana hava atmaya kalktı,arkadaydım ben,peşlerine takıldım,yanlarına geldim,iyi bir virajdı ,sollarından 170-180 km arası bir hızla dönünce baktım ki virajın bitiminde Focus'u kullanan delikanlı o virajı nasıl öyle döndüğümü anlamaya çalışırken yaklaşık 500-600 m geride kalmış. İleride yavaşladım,bekledim ama gelmediler nedense. Lpgli benim araç bir de... Bu arada BRC LDİ sistemi çıkmış montaja başlamışlar,aracım lpgli olmasa taktırırdım düşünmeden.Sıvı lpg kullanıyor ve aracın benzin sistemini kullanıyor,yani lpg enjektörü ,deleme filan yok.Aracın kendi benzin enjektörlerinden sıvı lpg püskürtüyor,direk lpg ile çalışıyor ama beklemekte de fayda var sanırım.Artık nasipse bundan sonraki 1.6 T 200 bg İnsignia'ma ondan taktırırım.
2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...
Abilerim öle demeyin, araç hafif oynanmış gibiydi ve hiç beklemediğim şekilde kalktı ben şehir içi olduğu için çok basmak istemedim 2 şeritli dar bir yoldu amacım önüne geçip arkamda bıtakmaktı ama olmadı napalım bidahaki sefere )
Enxdesign arkadaşımın açtığı konuda tigraların kolay lokma olmadığını kanıtlar nitelikte
Abilerim öle demeyin, araç hafif oynanmış gibiydi ve hiç beklemediğim şekilde kalktı ben şehir içi olduğu için çok basmak istemedim 2 şeritli dar bir yoldu amacım önüne geçip arkamda bıtakmaktı ama olmadı napalım bidahaki sefere )
Enxdesign arkadaşımın açtığı konuda tigraların kolay lokma olmadığını kanıtlar nitelikte
kardeşim en kısa zamanda bir tigra bul ışıklarda arabanın hakkını ver rövanşı dört gözle bekliyorum
tigra 1.6 109 bg, çok hafif, aynı motor corsa gsi'da vardı zamanında, ben corsa gsi'a fena ders vermiştim, ki corsa tigradan daha seridir diye düşünüyorum çünkü bir tonun da altında bir araç, sonuç olarak arabaya alışmak vites değiştirmeyi bilmek önemli
Yorum