Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel Tigra'dan Tokat Yedim

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Opel Tigra'dan Tokat Yedim

Orjinal yazı sahibi: mustafa082
    Ben yeni aldım kıyamıyorum kuzucuğumu bağırtmaya sen benim yediğim tokatları bi bilsen
    Üstadım olmadı bu araç yüksek devirde aslan gibi kükrüyor

Yorum

Geçenlerde i 30 beni tahtik etti kapıştık sonrası malum aynadan kayboldu

Yorum

Geçenlerde de TDCİ Ford Focus bana hava atmaya kalktı,arkadaydım ben,peşlerine takıldım,yanlarına geldim,iyi bir virajdı ,sollarından 170-180 km arası bir hızla dönünce baktım ki virajın bitiminde Focus'u kullanan delikanlı o virajı nasıl öyle döndüğümü anlamaya çalışırken yaklaşık 500-600 m geride kalmış. İleride yavaşladım,bekledim ama gelmediler nedense. Lpgli benim araç bir de... Bu arada BRC LDİ sistemi çıkmış montaja başlamışlar,aracım lpgli olmasa taktırırdım düşünmeden.Sıvı lpg kullanıyor ve aracın benzin sistemini kullanıyor,yani lpg enjektörü ,deleme filan yok.Aracın kendi benzin enjektörlerinden sıvı lpg püskürtüyor,direk lpg ile çalışıyor ama beklemekte de fayda var sanırım.Artık nasipse bundan sonraki 1.6 T 200 bg İnsignia'ma ondan taktırırım.
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Abilerim öle demeyin, araç hafif oynanmış gibiydi ve hiç beklemediğim şekilde kalktı ben şehir içi olduğu için çok basmak istemedim 2 şeritli dar bir yoldu amacım önüne geçip arkamda bıtakmaktı ama olmadı napalım bidahaki sefere )
          Enxdesign arkadaşımın açtığı konuda tigraların kolay lokma olmadığını kanıtlar nitelikte
          Beyaz Renk 1.6T Cosmo+Dvd 800

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Mindfreak
            Abilerim öle demeyin, araç hafif oynanmış gibiydi ve hiç beklemediğim şekilde kalktı ben şehir içi olduğu için çok basmak istemedim 2 şeritli dar bir yoldu amacım önüne geçip arkamda bıtakmaktı ama olmadı napalım bidahaki sefere )
            Enxdesign arkadaşımın açtığı konuda tigraların kolay lokma olmadığını kanıtlar nitelikte
            kardeşim en kısa zamanda bir tigra bul ışıklarda arabanın hakkını ver rövanşı dört gözle bekliyorum

Yorum

senin için tigra arıcam yollarda 1.4 le geçebilirmiyim denicem

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
                senin için tigra arıcam yollarda 1.4 le geçebilirmiyim denicem
                Tigra'nın tasarımı agresif, motoru değil.

Yorum

tigra 1.6 109 bg, çok hafif, aynı motor corsa gsi'da vardı zamanında, ben corsa gsi'a fena ders vermiştim, ki corsa tigradan daha seridir diye düşünüyorum çünkü bir tonun da altında bir araç, sonuç olarak arabaya alışmak vites değiştirmeyi bilmek önemli

Yorum

İşleniyor...
                  X