Bugün ışıklarda yanyana bir tigrayla durduk. TC'yi kapadım, 1'e taktım ve yeşil yandı. Hafif avans veriyim derken adam bir atıldı yanımdan ben patiyle boğuşurken 2'ye attım ama adam ayırdı gitti. Durumun vehameti nedir arkadaşlar kaç bg bu tigralar? Performanslı kullanımlarda çok tecrübeli değilim, Debriyajdan hızlı mı çekmek gerekiyor 2'ye atarken pek bilmiyorum. Önerileriniz nelerdir ? İnsignia'ların 1. ve 2. vitesi çok kısa geliyor bana araba doğru düzgün hızlanamadan devir 6-7 lere geliyor. Rollde iyi ama bu kalkış meselesini napıcaz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Opel Tigra'dan Tokat Yedim
Collapse
X
-
Ynt: Opel Tigra'dan Tokat Yedim
Tigra bana daha seri geliyor. Hatta geçen gün tigrayla okula gittim, artık ses gaza mı getiriyor nedir 150'ye kadar iyi gidiyor tigra, sonrasını denemek lazım.
http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=11266.02012 - 1.4 Turbo Edition Elegance + Yeni Stil Paketi
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55bildigim kadariyla 100 hp lik bibarac
106 HP
0-100 : 10 Saniye
Ağırlık : 1086 kg
Eğer farkı aça aça fırlayıp gittiyse, MindFreak kardeşimizin üstün sürüş teknikleri sayesindedir[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
nasıl oluyo böyle birşey ya çok patiye düşürdün herhalde 1den 2 ye taktıgında koparman lazımdı
neyse geçmiş olsunBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
Yorum