Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir forumda adımız geçmiş. Hani CC hakkında olan konumuz ile alakalı.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bir forumda adımız geçmiş. Hani CC hakkında olan konumuz ile alakalı.

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    beyler benim araba yazılımla 177 oldu biliyorsunuz gecen sene 2,0 ( 170hp ) dtı passat cc le roling yapmıştım bende dsg den dolayı beni gecer diyordum ama nafile belki 10 kere tekrarladık herseferinde önde olan bendim tamam belki 2 boy fark atamıyorum ama sonuçta dsg okadar korkulacak bi şanzuman değil
    2 de bastımız zaman 3 e atarken bizim araçlar çok az geride kalıyo emre abi ama 4 e attığımızda çok farklı bi şekilde ayırmaya başlıyo ama alt devirlerde çok başarılı namıssız
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

cc bence daha guzel ama cc parasina asla cc almam 3 serisi alirdim
      F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
        cc bence daha guzel ama cc parasina asla cc almam 3 serisi alirdim
        ya biz nerdeyiz sen nerdesin abi ...
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
          İlgilenen olmaz tabi saçma bir konu hanı arabalarda yazılım olur bırsey olur denersin geçersin geçilirsin ayrıda stock arabalar için bu kadar abartmaya gerek yok.Her arabanın ortalama gücü belli gereksiz konu ordakıler olgunluk göstererek cevaplamışlar.
          Saygılı cevabınız için teşekkür ederim.
          Ben zaten bizim forumumuzdaki konuda bir arkadaşımız 1 hafta içinde gidip video çekecekti.
          Onu sormuştum.
          Neyse pek mühim değil. Bizim forumumuzda video çekme alışkanlığı yok.
          Herkes yazıyor. Bende okuyorum.
          Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011
          Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BRK
            Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
            İlgilenen olmaz tabi saçma bir konu hanı arabalarda yazılım olur bırsey olur denersin geçersin geçilirsin ayrıda stock arabalar için bu kadar abartmaya gerek yok.Her arabanın ortalama gücü belli gereksiz konu ordakıler olgunluk göstererek cevaplamışlar.
            Saygılı cevabınız için teşekkür ederim.
            Ben zaten bizim forumumuzdaki konuda bir arkadaşımız 1 hafta içinde gidip video çekecekti.
            Onu sormuştum.
            Neyse pek mühim değil. Bizim forumumuzda video çekme alışkanlığı yok.
            Herkes yazıyor. Bende okuyorum.
            burak abi sıkıntı yok video gelecek kısa zamanda cc sahibi getiremiyo korkuyo aracını

F10 Msport

Yorum

ben orda bi yorum okudum arkadaşın birisi 1.6 motor hantal kalıyor demiş 1.4 ccde hantal kalmıyorsa 1.6 neden hantal kalsın ama benim görüşüm çünkü cc bakınca ınsıgnıadan sanki 40 50 cm daha uzun gibi oda 150 200 kilo daha agır gibime geliyor.makyajlı deilde ınsıgnıanın cc le eş olabilmesi için bence kasayı komple yenilemesi lazım diye düşünüyorum.şu an cc hem görüntü hemde konfor olarak daha sık.
              + şunuda sormak istiyorum cc ler passatın hem daha spor hem kaputun altındaki motor daha güçlü serisi deilmi hani sport paketi gibi = INSIGNIA OPC gibi madem öyle deneme yapılıyosa bizim opc paketlerinden biri ile deneme yapılsın.benim görüşüm motor gücü olarak ınsıgnıa hırcında olsa şu an cc hem dış görüntü olarak hemde iç dizayn olarak daha şık gibi.
              en son şunuda belirtim 2 forumdada bazı kişiler hani futbol takımı taraftarları gibi araçlarını savunmuş hani çogumuz için bugün opel olur yarın wolksvagen olur veya bugün wolksvagen olur yarın opel olur diger markalar olur araç bu bana göre hangi firmanın modeli hoşuma giderse onu alırım hepimiz öyleyiz.opeli aldım tek hoşuma giden şey şu forumda gördüm ortam hepiniz çok iyi insanlarsınız.
              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
              uçan teneke fiorino

Yorum

otomobiller arasinda hep bir kiyaslama olur hekeson araci kendisine ferrari gibi gelir bu yuzdende tartismalarin sonu gelmez keyfimize bakip araclarimizi surelim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Ccler donanim olarak bos araclar cunku hersey opsiyon bir de adam en az 4 litre fark var demis ama arkadasimda var ikimizde dip gaz kapışınca cc 17 lt benim araç 15 lt gosterdi zaten bluemotion olmayan cc ler 9.5 -10 lt yakiyor bence kalkisi daha iyi ama ikimizde 70 den kalikinca 110 a kadar bir boy önde oluyor kapatiyorum

Yorum

İşleniyor...
                  X