Aşağıya resmini eklediğim jantın servis fiyatı nedir ? Yaş indirimi bu jantlarda geçerlimidir ? Hemen almayacağım.Fiyatını öğrenmek istiyorum.Bilen ya da sorup öğrenen olursa sevinirim.Parça kodunu da yazıyorum. 10 02 578
harun 3 sene önce takımını 1400 liraya alıyorduk servisden şuan ne durumdadır bilmem ama o zamanda club karta yaş indiriminden o fiyata alıyorduk. nette denk geldim ilan sahibiyle alakam yoktur bir bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4377899/detay/
tabi serviste yine 1400 tl ye alınabiliyorsa linke tıklama bile
bu jantlar o zamanların opc lıne jant modellerinden birisi benim bildiğim sadece 2.0 170 hplık h kasa astralarda geldi...
2.0 5 Kapılı Turbo ve GTC lerde fabrikasyon olarak geliyor.Maliyet konusunda bu jantlar iyi gelirse bunlardan alıcam.
Orjinal yazı sahibi: aktaş
harun 3 sene önce takımını 1400 liraya alıyorduk servisden şuan ne durumdadır bilmem ama o zamanda club karta yaş indiriminden o fiyata alıyorduk. nette denk geldim ilan sahibiyle alakam yoktur bir bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4377899/detay/
tabi serviste yine 1400 tl ye alınabiliyorsa linke tıklama bile
Burak mantıklı düşünürsek eğer jantların servis fiyatı 1400 küsür ise ve yaş indirmiyle bişeyler de olursa bu jantların yüzüne bile bakmam.70 bin km kullanılıp sonra sökülmüş bu jantlar.
Jantın adet fiyatı 350 TL.
Yaş indirimi jantta geçerli mi bilgim yok araştırıp tekrar dönüyüm.
Bizim elimizde yok ancak İzmir'den 3 gün içinde getirtebilirim istersen.
Çağrı saol ilgin için.Peki bu yaş indiriminden yararlanmak için bu parçayı serviste mi taktırmak gerekiyor var mı öyle bir zorunluluk ? Bu jantlarda göbek de dahil mi yoksa ayrı mı alıyoruz ?
Çağrı saol ilgin için.Peki bu yaş indiriminden yararlanmak için bu parçayı serviste mi taktırmak gerekiyor var mı öyle bir zorunluluk ? Bu jantlarda göbek de dahil mi yoksa ayrı mı alıyoruz ?
Jantları bizde taktırmak zorunda değilsin dışarıda da taktırabilirsin
Jant göbekleri ayrı veriliyor, senin jantlara hangisi uygun bilmiyorum ama göbek fiyatları genelde 30-40 TL oluyor tanesi. Muhtemelen bu parçalarda da yaş indirimini kullanabilirsin.
Yolun düşerse buraya beklerim
Yorum