Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Astra H Turbo Jant Hakkında...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Astra H Turbo Jant Hakkında...

Aşağıya resmini eklediğim jantın servis fiyatı nedir ? Yaş indirimi bu jantlarda geçerlimidir ? Hemen almayacağım.Fiyatını öğrenmek istiyorum.Bilen ya da sorup öğrenen olursa sevinirim.Parça kodunu da yazıyorum. 10 02 578

[CENTER][CENTER]

Ynt: Astra H Turbo Jant Hakkında...

bu jantlar o zamanların opc lıne jant modellerinden birisi benim bildiğim sadece 2.0 170 hplık h kasa astralarda geldi...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

harun 3 sene önce takımını 1400 liraya alıyorduk servisden şuan ne durumdadır bilmem ama o zamanda club karta yaş indiriminden o fiyata alıyorduk. nette denk geldim ilan sahibiyle alakam yoktur bir bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4377899/detay/

tabi serviste yine 1400 tl ye alınabiliyorsa linke tıklama bile
      Astra J ecoflex
      34 TR 142

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
        bu jantlar o zamanların opc lıne jant modellerinden birisi benim bildiğim sadece 2.0 170 hplık h kasa astralarda geldi...
        2.0 5 Kapılı Turbo ve GTC lerde fabrikasyon olarak geliyor.Maliyet konusunda bu jantlar iyi gelirse bunlardan alıcam.

Orjinal yazı sahibi: aktaş
        harun 3 sene önce takımını 1400 liraya alıyorduk servisden şuan ne durumdadır bilmem ama o zamanda club karta yaş indiriminden o fiyata alıyorduk. nette denk geldim ilan sahibiyle alakam yoktur bir bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4377899/detay/

tabi serviste yine 1400 tl ye alınabiliyorsa linke tıklama bile
        Burak mantıklı düşünürsek eğer jantların servis fiyatı 1400 küsür ise ve yaş indirmiyle bişeyler de olursa bu jantların yüzüne bile bakmam.70 bin km kullanılıp sonra sökülmüş bu jantlar.
        [CENTER][CENTER]

Yorum

Jantın adet fiyatı 350 TL.
          Yaş indirimi jantta geçerli mi bilgim yok araştırıp tekrar dönüyüm.
          Bizim elimizde yok ancak İzmir'den 3 gün içinde getirtebilirim istersen.

Yorum

Tamam iste 1400 tl takimi bedava
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orijinal ürün olduğu için yaş indirimin geçerli sanırım

Yorum

ben yaş indirimli fiyatı takımının 1400 tl olduğunu biliodum yaş indirimi dahil değilse bedava olur orjinal jant için süper olur
                Astra J ecoflex
                34 TR 142

Yorum

%25 yaş indirimi ile takımını kdv dahil 1055 TL'ye alırsın.

Yorum

Çağrı saol ilgin için.Peki bu yaş indiriminden yararlanmak için bu parçayı serviste mi taktırmak gerekiyor var mı öyle bir zorunluluk ? Bu jantlarda göbek de dahil mi yoksa ayrı mı alıyoruz ?

[CENTER][CENTER]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hrnaltinsoy
                      Çağrı saol ilgin için.Peki bu yaş indiriminden yararlanmak için bu parçayı serviste mi taktırmak gerekiyor var mı öyle bir zorunluluk ? Bu jantlarda göbek de dahil mi yoksa ayrı mı alıyoruz ?
                      Jantları bizde taktırmak zorunda değilsin dışarıda da taktırabilirsin
                      Jant göbekleri ayrı veriliyor, senin jantlara hangisi uygun bilmiyorum ama göbek fiyatları genelde 30-40 TL oluyor tanesi. Muhtemelen bu parçalarda da yaş indirimini kullanabilirsin.
                      Yolun düşerse buraya beklerim

Yorum

İşleniyor...
                      X