Aşağıya resmini eklediğim jantın servis fiyatı nedir ? Yaş indirimi bu jantlarda geçerlimidir ? Hemen almayacağım.Fiyatını öğrenmek istiyorum.Bilen ya da sorup öğrenen olursa sevinirim.Parça kodunu da yazıyorum. 10 02 578
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Astra H Turbo Jant Hakkında...
Collapse
X
-
Ynt: Astra H Turbo Jant Hakkında...
bu jantlar o zamanların opc lıne jant modellerinden birisi benim bildiğim sadece 2.0 170 hplık h kasa astralarda geldi...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
harun 3 sene önce takımını 1400 liraya alıyorduk servisden şuan ne durumdadır bilmem ama o zamanda club karta yaş indiriminden o fiyata alıyorduk. nette denk geldim ilan sahibiyle alakam yoktur bir bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4377899/detay/
tabi serviste yine 1400 tl ye alınabiliyorsa linke tıklama bileAstra J ecoflex
34 TR 142
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblbu jantlar o zamanların opc lıne jant modellerinden birisi benim bildiğim sadece 2.0 170 hplık h kasa astralarda geldi...
Orjinal yazı sahibi: aktaşharun 3 sene önce takımını 1400 liraya alıyorduk servisden şuan ne durumdadır bilmem ama o zamanda club karta yaş indiriminden o fiyata alıyorduk. nette denk geldim ilan sahibiyle alakam yoktur bir bak istersen http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...4377899/detay/
tabi serviste yine 1400 tl ye alınabiliyorsa linke tıklama bile[CENTER][CENTER]
Yorum
-
Tamam iste 1400 tl takimi bedavaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: hrnaltinsoyÇağrı saol ilgin için.Peki bu yaş indiriminden yararlanmak için bu parçayı serviste mi taktırmak gerekiyor var mı öyle bir zorunluluk ? Bu jantlarda göbek de dahil mi yoksa ayrı mı alıyoruz ?
Jant göbekleri ayrı veriliyor, senin jantlara hangisi uygun bilmiyorum ama göbek fiyatları genelde 30-40 TL oluyor tanesi. Muhtemelen bu parçalarda da yaş indirimini kullanabilirsin.
Yolun düşerse buraya beklerim
Yorum
Yorum