abilerim, kardeşlerim uzun zamandır siteye giremedim kusura bakmayın. uzatmadan konuya gireyim. ocak ayında hızdan dolayı ceza yedim. faiz gelmiş. birkaç ay daha ödemeyi düşünmüyorum. ödemediğim takdirde nezaman haciz gelir? yada hapis cezası olurmu? faiz gelsin ama hacize nezaman girer v.s. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. iyi pazarlar hepinize..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ceza
Collapse
X
-
Ynt:
Geçen hafta aldığım tebligatta 5 ay önce düzenlenmiş 80 km/h.'dan dolayı 154 tl. radar cezası vardı.Tebliğ tarihi cezanın kesildiği gün sayıldığından bir ay içinde % 25 indirimli ödenebiliniyor.Cezaların biran önce ödenmesi taraftarıyım aksi halde mutlaka daha ağir bir şekilde karşınıza çıkıyor.
Yorum
-
Ynt: ceza
Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaNicra filan olmuyor ama faiz biniyor 15 gün içerisinde öderseniz 3/1 ini ödemiyosunuzBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrdevlet o parayı yanınıza bırakmazzzzzzBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emrezxrben hep kuzu kuzu ödedimde ondanBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kdristnblOrjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaNicra filan olmuyor ama faiz biniyor 15 gün içerisinde öderseniz 3/1 ini ödemiyosunuzsiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
Yorum