Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ceza

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ceza

abilerim, kardeşlerim uzun zamandır siteye giremedim kusura bakmayın. uzatmadan konuya gireyim. ocak ayında hızdan dolayı ceza yedim. faiz gelmiş. birkaç ay daha ödemeyi düşünmüyorum. ödemediğim takdirde nezaman haciz gelir? yada hapis cezası olurmu? faiz gelsin ama hacize nezaman girer v.s. bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim. iyi pazarlar hepinize..

Ynt: ceza

Hapis falan olmuyor sureklı faız oluyor dıe bılıyorum satarken odemek zorunda kalıyorsunuz sanırım ben boyle bılıyorum

Yorum

haciz, icra yada hapis işlemi uygulanmaz, ödemediğin sürece faiz işler, ancak muayene zamanı geldiğinde mecburen ödemek zorunda kalcaksın zaten...

Yorum

Muayenede de ödemeye gerek kalmayacak. avukatın teki dava açıp kazandı, araç muayenesi ile cezanın ilişkisi olamaz diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: adamsapple
          Muayenede de ödemeye gerek kalmayacak. avukatın teki dava açıp kazandı, araç muayenesi ile cezanın ilişkisi olamaz diye

bu güzel haber ozaman bende şimdiden bi dava açayım 3 ay sonra ilk muayenem var

Yorum

Cezanin iki kati kadar faiz geliyo en fazla orda sabit duruyo yani 300 kusurluk radar cezasindan yediyseniz en fazla 900 civari oluyo orda kaliyo bende 317 yemistim 4-5 ay odemedim 370 olmustu
            2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

benim cezalar hep ehliyetin ustune onları odemiyom nooolur sizce
              35 AE 5050 Vizyondayız iyi SeyiiirLer (;
              35 DAN 94 2012 Ford fiesta ((:
              35 NLP 06 2009 audi Q7 3.0 s-sline quatRo ((:

Yorum

Ynt:

Geçen hafta aldığım tebligatta 5 ay önce düzenlenmiş 80 km/h.'dan dolayı 154 tl. radar cezası vardı.Tebliğ tarihi cezanın kesildiği gün sayıldığından bir ay içinde % 25 indirimli ödenebiliniyor.Cezaların biran önce ödenmesi taraftarıyım aksi halde mutlaka daha ağir bir şekilde karşınıza çıkıyor.

Yorum

icra filan olmuyor ama faiz biniyor 15 gün içerisinde öderseniz 3/1 ini ödemiyosunuz
                  siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                  siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                  uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
                    icra filan olmuyor ama faiz biniyor 15 gün içerisinde öderseniz 3/1 ini ödemiyosunuz
                    4de 1 ini 3 de değil
                    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

devlet o parayı yanınıza bırakmazzzzzz
                      Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                      [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        devlet o parayı yanınıza bırakmazzzzzz
                        hayırdır abi dışişleri bakanı gibi konustun
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

ben hep kuzu kuzu ödedimde ondan
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                            ben hep kuzu kuzu ödedimde ondan
                            napacannn ödicennnn

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                              Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
                              4de 1 ini 3 de değil
                              yo yo kadir bey iyi hatırlıyorum kardeşim 16 yasında çevirme yakalandı ehliyeti yoktu mahkemeye çıkmış gibi rapor hazırlandı tutanak tutuldu.mahkeme kararındaki kagıtda ödeme şekili 15 gün içerisinde ödenirse 3/1 idi. geçen yılda 270 lira civarı bi radar cezası yemiştim.15 gün içinde ödedim 180 190 lira gibi bişi ödemiştim ordan aklımda kalmıştı.
                              siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                              siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                              uçan teneke fiorino

Yorum

İşleniyor...
                              X