bugün ön cam sabah kalktığımda kırılmıştı , servise götürdüm değişmesi için , hgs etiketi ne olacak diye sordum , söker ruhsatın arasına koyarız dediler, o etiket sağlıklı çalışırmı , yenilenmesimi gerekir , bankadan almışdım , iptali gerekiyormu yenisini almak için teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ön cam patladı
Collapse
X
-
Ynt: ön cam patladı
Orjinal yazı sahibi: şahinbugün ön cam sabah kalktığımda kırılmıştı , servise götürdüm değişmesi için , hgs etiketi ne olacak diye sordum , söker ruhsatın arasına koyarız dediler, o etiket sağlıklı çalışırmı , yenilenmesimi gerekir , bankadan almışdım , iptali gerekiyormu yenisini almak için teşekkürler.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şahinben hgs yi bank asyadan almışdım içinde para yok kredi kartına bağlı idi , iptal için bankayamı gitmem gerekir.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
hgs kartınızda bakiyeniz varsa hgs kartı olsada olmasada fark etmiyo bnm kartı gişelerden geçerken okumuyordu kaçış yazıyordu...fakat kontrol ettirdğimde bakiyemin azaldığını gördüm gişelerdeki kameralar plakanızı otomatik okuduğu için sistem geçiş ücretini kesiyormuş...
izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır
Yorum
-
gecmis olsun... HGS iki kere yanlıs yere yapıstırdım tekrar söktüm sükülünce icindeki cipler boluyor tekrar almak gerkiyor.
ücüncü etketi aldım diger iki etketimi iptal etıler bakiylerini yeni etkete bir hafta icinde aktarılıyor.
yanlız bu islem gişe lerde yapiliyor ptt avea baisinde sormustum bu islemi yapmıyoruz dedıler köprü gislerinde bu islemi yapıyor demıslerdı bende köprü girsidne iptal aktarım islemini yaptırmıstım.** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah
Yorum
-
aracı teslim aldım , hgs etiketini söküp yeni cama takmışlar , çalışırmı dedim , hep böyle yapıyoruz sorun çıkmadı dedi ama , artık denicez , bu arada sormayı unuttum ben servise , camın parasını sigorta ödediği için ön cam kaç lira acaba bileniniz varmı acaba.
ön cam kaskoyu bozmuyormuş bu arada.2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: şahinaracı teslim aldım , hgs etiketini söküp yeni cama takmışlar , çalışırmı dedim , hep böyle yapıyoruz sorun çıkmadı dedi ama , artık denicez , bu arada sormayı unuttum ben servise , camın parasını sigorta ödediği için ön cam kaç lira acaba bileniniz varmı acaba.
ön cam kaskoyu bozmuyormuş bu arada.
bir kerelikden bişi olmuyo diye biliyorum yanı kaskoyu bozmuyo sadece ufak bi hasar kayıdı gözükür oBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
ben çalışır diye idda etmedim , servise sordum çalışır dedi , onu naklettim sadece ,deneyip test etmediğim için adamla ikili polemiğede girmek istemedim .çünkü ben maymuncukla camla kesip verin ön cama koyarım demiştim onlar falçatayla söküp nakletmişler.
ama sen test etmişssin , hiç uğraşmaya gerek yok yarın yenilicem.
clapclap2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz
Yorum
-
konusu açılmışken bu hgsyi en uygun takma yeri neresi aynanın altındaki o yagmur sensörümü oluyor ne onun altındaki camdaki siyah bantın hem altındaki boşluga taktım tam ortaya ama bantın altında genede çalışmıyor ne zaman geçsem etiketmi bozuk yoksa taktıgım yermi bozuk bilgisi olan varmıdır bu konudasiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaNkonusu açılmışken bu hgsyi en uygun takma yeri neresi aynanın altındaki o yagmur sensörümü oluyor ne onun altındaki camdaki siyah bantın hem altındaki boşluga taktım tam ortaya ama bantın altında genede çalışmıyor ne zaman geçsem etiketmi bozuk yoksa taktıgım yermi bozuk bilgisi olan varmıdır bu konuda
Yorum
Yorum