Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ön cam patladı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ön cam patladı

bugün ön cam sabah kalktığımda kırılmıştı , servise götürdüm değişmesi için , hgs etiketi ne olacak diye sordum , söker ruhsatın arasına koyarız dediler, o etiket sağlıklı çalışırmı , yenilenmesimi gerekir , bankadan almışdım , iptali gerekiyormu yenisini almak için teşekkürler.
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Ynt: ön cam patladı

geçmiş olsun...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: şahin
      bugün ön cam sabah kalktığımda kırılmıştı , servise götürdüm değişmesi için , hgs etiketi ne olacak diye sordum , söker ruhsatın arasına koyarız dediler, o etiket sağlıklı çalışırmı , yenilenmesimi gerekir , bankadan almışdım , iptali gerekiyormu yenisini almak için teşekkürler.
      gecmis olsun hgsnizi iptal ettirip icersindeki bakiyeyi bi kac gun icinde yeni hgsnize yukleme yaparlar yani yeni hgs almaniz gerekir etiketler tek kullanimliktir ...
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ben hgs yi bank asyadan almışdım içinde para yok kredi kartına bağlı idi , iptal için bankayamı gitmem gerekir.

Yorum

ben hgs yi bank asyadan almışdım içinde para yok kredi kartına bağlı idi , iptal için bankayamı gitmem gerekir.
          bankada olur ptt de farketmez ikiside iptal ederler
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

geçmiş olsun.
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

hgs kartınızda bakiyeniz varsa hgs kartı olsada olmasada fark etmiyo bnm kartı gişelerden geçerken okumuyordu kaçış yazıyordu...fakat kontrol ettirdğimde bakiyemin azaldığını gördüm gişelerdeki kameralar plakanızı otomatik okuduğu için sistem geçiş ücretini kesiyormuş...

izmir bir şehir değil,bir yaşam tarzıdır

Yorum

Geömiş Olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

gecmis olsun... HGS iki kere yanlıs yere yapıstırdım tekrar söktüm sükülünce icindeki cipler boluyor tekrar almak gerkiyor.
                  ücüncü etketi aldım diger iki etketimi iptal etıler bakiylerini yeni etkete bir hafta icinde aktarılıyor.
                  yanlız bu islem gişe lerde yapiliyor ptt avea baisinde sormustum bu islemi yapmıyoruz dedıler köprü gislerinde bu islemi yapıyor demıslerdı bende köprü girsidne iptal aktarım islemini yaptırmıstım.
                  ** 2012 NSIGNIA 1,4 140 BG Karbon Siyah... 2012 INSIGNIA 1,6 Cosmo Karbon Siyah... ve ** 2016 INSIGNIA 1.6 otomatik CDTİ Siyah

Yorum

geçmiş olsun
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

aracı teslim aldım , hgs etiketini söküp yeni cama takmışlar , çalışırmı dedim , hep böyle yapıyoruz sorun çıkmadı dedi ama , artık denicez , bu arada sormayı unuttum ben servise , camın parasını sigorta ödediği için ön cam kaç lira acaba bileniniz varmı acaba.
                      ön cam kaskoyu bozmuyormuş bu arada.

Yorum

aracı teslim aldım , hgs etiketini söküp yeni cama takmışlar , çalışırmı dedim , hep böyle yapıyoruz sorun çıkmadı dedi ama , artık denicez , bu arada sormayı unuttum ben servise , camın parasını sigorta ödediği için ön cam kaç lira acaba bileniniz varmı acaba.
                        ön cam kaskoyu bozmuyormuş bu arada.
                        abicim hgs çıkalı ne kadar oldu ve bu dönem zarfında kaç aracın öncamı sökülüp takıldı ve hepsindemi hgs var size laf anlatamıyoruz galiba soruyosunuz söylüyoruz çalışmazzzzzzzzzzz
                        bir kerelikden bişi olmuyo diye biliyorum yanı kaskoyu bozmuyo sadece ufak bi hasar kayıdı gözükür o

F10 Msport

Yorum

ben çalışır diye idda etmedim , servise sordum çalışır dedi , onu naklettim sadece ,deneyip test etmediğim için adamla ikili polemiğede girmek istemedim .çünkü ben maymuncukla camla kesip verin ön cama koyarım demiştim onlar falçatayla söküp nakletmişler.
                          ama sen test etmişssin , hiç uğraşmaya gerek yok yarın yenilicem.
                          clapclap

Yorum

konusu açılmışken bu hgsyi en uygun takma yeri neresi aynanın altındaki o yagmur sensörümü oluyor ne onun altındaki camdaki siyah bantın hem altındaki boşluga taktım tam ortaya ama bantın altında genede çalışmıyor ne zaman geçsem etiketmi bozuk yoksa taktıgım yermi bozuk bilgisi olan varmıdır bu konuda
                            siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                            siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                            uçan teneke fiorino

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YuSuFKeNaN
                              konusu açılmışken bu hgsyi en uygun takma yeri neresi aynanın altındaki o yagmur sensörümü oluyor ne onun altındaki camdaki siyah bantın hem altındaki boşluga taktım tam ortaya ama bantın altında genede çalışmıyor ne zaman geçsem etiketmi bozuk yoksa taktıgım yermi bozuk bilgisi olan varmıdır bu konuda
                              Camdaki noktalar ile taranmış alan en uygun yerdir. Başka bir yere yapıştırırsanız camın özelliğinden dolayı sistem okumaz ve kaçak geçiş görünür.

Yorum

İşleniyor...
                              X