2013 BMW 320İ ED 1,6 170 hp beyaz modernline+comfort+tekno+sounroof 2010 COSMO 1,6T beyaz SATILDI.. 2011 MAZDA 2 PLAY 1,5 OTM... 2008 doblo 1,3 m.jet PREMİO
araç çok güzel fakat beni aşıyor teşekkür ederim ilginize 1.6 115 hp cosmo paket olanları tavsiye eder misiniz?
senin için intihar olur
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
2005 vectra c kasamız vardı onu da bu sebeple sattık 1.6 100 hp motor uzun yolda yeterliydi fakat şehiriçi çok sıkıntıya soktugu yerler oldu kısmet olursa bu 5. opel aracımız olucak 1.6 turbo istediğim araç fakat şuanki aracımın yakıtının tam iki katını yakıyor ancak lpg li binebilirim yılda 15-20 bin km arası yol yapıyorum
ilk defa bu kadar net karar aldım bir araç konusunda kendime ait 5. arabam olucak daha önce hiç bir araba için illa o olacak demişliğim yoktur insignia 1.6 turbo bende öyle etki bıraktı biraz daha az binerim ama illaki alacağım
ilk defa bu kadar net karar aldım bir araç konusunda kendime ait 5. arabam olucak daha önce hiç bir araba için illa o olacak demişliğim yoktur insignia 1.6 turbo bende öyle etki bıraktı biraz daha az binerim ama illaki alacağım
Merhaba kardeşim belki abartı olucak ama insignia kullanmak bence ayrıcalıktır ben şahsen bunu düşünüyorum hiç düşünme en kısa zamanda sende bu ayrıcalığı yaşa benim 1.4 insigniam var ve iyiki almışım diyorum pişman olmucağın bi araç sana şimdiden hayırlı olsun
Yorum