Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İki Araç Arasında Kaldım...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İki Araç Arasında Kaldım...

Arkadaşlar siz olsanız hangisini seçersiniz?

Ayrıca belirteyim Sports Tourer da hic boya yok, Sedan da camurlukta 20 cm lokal boya varmış.

Sedana galeri 49.500 TL vermiş o yuzden daha inmeyebilir.
    Sports Tourer sahibi telefonda 48.500 TL fiyat verdi araç başında biraz daha inebilir...
    0
    2009 Model 54.000 KM de, Sedan, Tam Deri Koltuk, FlexRide, Sunroof, Navi800, 19" Jant. 50.000 TL
    0%
    0
    2010 Model 47.000 KM de, Sports Tourer, Yarı Deri Koltuk, Infinity, Panoramik Tavan, Navi800, 19" Jant. 48.500 TL
    0%
    0

Ynt: İki Araç Arasında Kaldım...

Sedan olani tercih ederdim.Flexiride ozelliginden dolayi..Ayrica 2.Eli daha iyi
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Kasa tipi ikisi de hoşuma gidiyo fakat dediginiz gibi sedan 2.el de daha kolay satılır.

Ayrıca hem 2009 hem 7.000 km daha fazla hem de 1.500-2.000 TL daha pahalı olması beni Sports Tourer tarafına itiyo gibi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BurakBay
        Kasa tipi ikisi de hoşuma gidiyo fakat dediginiz gibi sedan 2.el de daha kolay satılır.

Ayrıca hem 2009 hem 7.000 km daha fazla hem de 1.500-2.000 TL daha pahalı olması beni Sports Tourer tarafına itiyo gibi
        Itmesin,sen Beni dinle
        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Yorum

Tecrube konusuyor
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

galeri 49.500 verse satardı inanın buna o indirim yapacaktır tahminimce, benim de tercihim sedandan yana, tek eksiği infinity, ama o sorun giderilebilir kolayca

Yorum

Kısa sürede satmayı düşünmüyorsanız ve tasarımını beğeniyorsanız sports tourer iyidir.

Yorum

Sedan derim
                  Baska bisi demem fiyatida uygun
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

bende sedan derim hem ikinci elde kolay satılmasından ötürü hemde donanımından ötürü ama renkler ne bu arada
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

aracların ikisi de siyah içi bej

yazmayı unutmusum sports tourer 09.06.2011 trafiğe çıkışlı diğerini bilmiyorum yarın öğrencem

Yorum

Sedan aracın sahibindende iki adet ilanı var birinde 54bin km birinde 65bin km yazıyor plakası 81 bf 844 iyice araştırıp emin olun derim
                        2016 w205 AMG

Yorum

diğer ilanı görmemiştim teşekkürler uyardığınız için. buyuk ihtimalle gercek km 65.000. yarın servis kayıtlarını sorgulatcam ordan net bilgi edinirim...

Yorum

İşleniyor...
                          X