bende volkan abiye satıcam aracımı arabası 270 bg ama daha geçebildiği kimse yok sadece saniye hesaplıyor. bari benim aracı alsında enazında benim araç E-5 te 3-4 yarış kazandı... sevinsin volkan abim...
Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
bende volkan abiye satıcam aracımı arabası 270 bg ama daha geçebildiği kimse yok sadece saniye hesaplıyor. bari benim aracı alsında enazında benim araç E-5 te 3-4 yarış kazandı... sevinsin volkan abim...
aahh be koçum sen mahallende kısa donla misket oynarken ben caddede gazlıyordum birde senin düldülü bana vermeye çalışıyorsun ne yapayım senin düldülü havalar birden ısındı seninde kafaya güneş geçti galiba dikkat et güneşe fazla çıkma
VOLKAN ABİM SEN ALIŞMIŞSIN CADDE DE 60 - 90 ARASI GAZLAMAYA BANA GELMEZ ÖYLE TAVUK GÜREŞİ GİBİ IŞIKTAN IŞIĞA KAPIŞMA BİZ 180 LE MAKASA GİREN ADAMIZ... BİZ GİRDİMİ KAFADAN GİRER , GEÇTİMİ İÇİNDEN GEÇERİZ. ŞÖFÖRSEN BAS GAZA AŞIKSAN VUR SAZA... SEVENE CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA... KAPILMA RÜZGARIMA SENDE ALDANIRSIN... YAKLAŞMA TOZ OLURSUN GEÇME PİŞMAN OLURSUN...
İzzet Abant’ta paçayı kurtardın ama Düzce’de hiç şansın yok bence.
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Yahu durun şimdi izzet gelmiyecek ruftıngte bende bütün hırsımı Erhan'dan çıkarmak zorunda kalıcam yazık değilmi Erhan'a ben adaletli olarak ikisini eşit miktarda dövicem
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum