Arkadaşlar bu Erhan üçkağıtçısı dün akşam telefonda beni çok kızdırdı yanında olmadığım için telefonda atıp tuttu ve beni çok kızdırdı, bende Erhan'ı yakaladığım ilk yerde eşşek gibi bağırtıp ben ettim Volkan abi, eşeğim ben dedirtcem ve geri kalanıda buradan yazmayayım ailelerde okuyor ,herkes şahittir buna...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ERHAN'IN ACI SONU
Collapse
X
-
Ynt: ERHAN'IN ACI SONU
Orjinal yazı sahibi: FacomXÖhö öhö yok öyle asacağım keseceğim ha gelirsin yanağından öpersin o seni nasıl öpüyorsa sende onu öpersin Rafting de birbirinize su içirirsiniz haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: volkanOrjinal yazı sahibi: FacomXÖhö öhö yok öyle asacağım keseceğim ha gelirsin yanağından öpersin o seni nasıl öpüyorsa sende onu öpersin Rafting de birbirinize su içirirsiniz haha hahaBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Erhktnvolkan sen ne kadar komık bır seysın oyle
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum
-
Yalniz erhan abide bos adam degil hani giderli semtin atarli abilerindendirBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Bir iddiaya girin.
Beyfendiler olarak sportif olsun zeka yarışı olsun siz karar verin.
Bir birinize ve çevrenize zarar vermeyecek şekilde üstünlüğünüzü gösterin.
Ondan sonra da kim kazanırsa diğerine eyvallah dedirtsin.
Olumsuz davranışlar bizim Takımda hoş karşılanmaz.
İşin içinde olmayan dostlar da Erhan ve Volkan'ın üzerlerine benzin döküp kibrit çakmasın lütfen.
Gaza gelme Volkan.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinBir iddiaya girin.
İşin içinde olmayan dostlar da Erhan ve Volkan'ın üzerlerine benzin döküp kibrit çakmasın lütfen.
Gaza gelme Volkan.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinBir iddiaya girin.
Gaza gelme Volkan.
abı cok guzel soyluyorsunda bızm Ö.... anlamzkı oyle seylerden
ORJİNAL F10 MSPORT
Yorum
-
Yok arkadaşlar en güzeli ringe çıkalım Erhan'la ortada hakemde olur giyeriz boks eldivenlerimizide kaskta belden yukarıyı koruyan korumalıklarda taktırım Erhan'a güzel bir video çekeriz gerçi Erhan'ın gö... ü yermi ,bence yemez... haha
Yorum
Yorum