Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia makyajlı kasa

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia makyajlı kasa

Arkadaşlar mrb en sonunda insignia makyajlı kasa göründü. bence arka tampon hariç kötü olmuş(Allah var arka tampon makyajla baya güzelleşmiş basitlik gitmiş led stoplar da baya hoş olmuş) önü resmen eski skoda octavia ve superb gibi önde ki o sportiflik agresiflik gitmiş basit bir sedan modeline dönüşmüş. İçi de yani ön konsol uzak doğu arabaların çakma basit ve kalitesiz ön kokpiti gibi olmuş. O elegance elit ve kaliteli duruş gitmiş çakma bir şey olmuş gerçi bu resimler İnsignianın Amerika da satan modeli olan Buick için ama ben aynı modelin 2011 in resimlerine baktım İnsignianın kileriyle aynı sadece logo farklı bu da büyük ihtimalle makyajlı İnsignianın Buick ile aynı makyaja sahip olacağını gösteriyor. açıkçası sevmedim 7. ve ya 8. ayda türkiye de bakıp görecez ama bence eskisi arka tampon hariç daha güzeldi. Boşuna bekledik bunca zaman resimler 192 kb den büyük olduğu için atamadım merak edenler aşağıdaki linkiten resimlere bakabilir.

[url=http://www.buick.com/content/dam/Buick/Global/master/nscwebsite/en/home/Vehicles/View_All_Vehicles/Current_Vehicles/2014_Regal/Model_Overview/01_Images/2014%20Regal%20Reveal%20Brochure%20Updated%203-20-13.pdf]

Ynt: insignia makyajlı kasa

link varda benmi göremiyorum.
    2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

pardon arkadaşlar link kopyalaanmamış herhalde link bu
      http://www.buick.com/content/dam/Bui...%203-20-13.pdf

Yorum

ayrıca donanım haberden de bakabilirsiizniz 27 mart tarihli makyajlı insignia tanıtıldı başlıklı haber orda videolarda var

Yorum

konu daha önce paylaşılmıştı

http://www.insigniateam.com/forum/in...p?topic=7366.0

http://www.insigniateam.com/forum/in...?topic=11391.0

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

haklısınız murat bey ben uzun süredir bakmıyordum foruma bu yüzden görünce paylaşmak istedim

Yorum

Birebir Görüp İncelemeden Yorum Yapmamak Gerekir Diye Düşünüyorum. Yine de Paylaşım İçin Teşekkürler.

Yorum

amerikada piyasaya çıkmasına rağmen, avrupada makyajlı opel insignia ve yeni ford mondeo üretimlerindeki gecikme nedeniyle 2013 bu modeller için ölü bir yıl oldu. bu markaların sadık müşterileri bile 1 yıl gibi bekleme süresine tahammül edemeyip başka markalara kaydılar. durum bence zaten lider olan vw passat'a ve makyajlanarak sivrilmeye başlayan vw cc'ye yaradı.

Yorum

bu kasa 5 para etmez ben bu lıngı 1 seneden fazla oldu gormüştum
                  ahmet

Yorum

bu ara arkadaşlar makyajlı insignia bakınırken netteki görsellerde donanım haberde bir resim gördüm makyajlı olma ihtimali yüksek forma atmak istedim ama nedense 128 kb den küçük boyutlarda olmasına rağmen almıyor ayrıca site yöneticisine burdan duyurulur kardeşim bu neden almıyor resimleri habire alanınız dolu diyor 32 kb ye düşürmüş olmama rağmen neyse ama arkadaşlar gerçekten güzel olmuş ön ızgara değişmemiş sadece hatlar biraz incelmiş üstteki kalın ve logoyu saran şerit incelmiş farların altı audi a4 teki gibi bir göz tasarımı olan ledli far olmuş baya hoşuma gitti dh den bakabilirsiniz fotoşop olma ihtimali de var tabi ama casusların fotoğraflarını yakaladığı makyajlı insigni ile hemen hemen aynı sadece ızgara onlarda siyah plastik bunda krom olmuş ki bence daha şık olmuş inşallah böyle gelir beklediğimize dğer inşallah bu 1.6 cdti da yıl başında gelirde artık alalım bu arabayı bu ara yeni benzinli ve dizel motorlar zafira da kullanılmaya başlanıyor darısı insignia nın başına

Yorum

Sitede bir sorun yok, fotoğraf paylaşım metodları farklı çalışmakta
                      Foruma yüklenen fotoğraflar gereksiz alan kaplamaktadır. bu yüzden diğer sitedeki fotoğrafın linkini buraya kopyalayarak (başına ve sonuna img kodu ekleyerek) forumda gözükmesini sağlayabilirsiniz.
                      InsigniaTEAM

Yorum

sağolasın çağrı bey

Yorum

bu makyaj gereksiz bence bu hali daha yakışıklı bi araç illa oynama yapılcaksa kasa daha uzunumsu sportif bi tasarıma gitse daha iyi tamponu falan makyajlamak bence tuhaf saç üstünde oynama yapsınlar diger türlü çogu kişi neden 2 tampon 2 far ve iç konsol için arabasını degiştirsin ki
                          siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                          siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                          uçan teneke fiorino

Yorum

En sonunda Avrupalı makyajlı insignia görüldü bence güzel olmuş dış kasa eskisinden çok farklı değil ön panjur şekil olarak çok değişmemiş ama boyut olarak daha geniş olmuş ayrıca ızgaranın altındaki ön karasörün burunu kaldırılıp çıkıntısı köreltilmiş tampon düzleştirilmiş ve kasayla simetrik olmuş önden görünümü agrasiflikten çıkmış daha sedanımsı olmuş bunun yanında ledli göz şeklinde farlar gelmiş kasa buick ten faklı ama kokpit ve gösterge paneli aynı karışıkta olsa eski kokpit daha hoş olduğunu söyleyebilirim daha elegent ve daha agresif duruyor şimdiki sade ve daha teknolojik ama basit gibi geldi bana arka tampon biraz kaldırılması belki kaba gelebilir ama gene de fena değil daha albenili olmuş yanlız ledli olmamasına rağmen eski stoplar daha şık geldi bana
                            http://forum.donanimhaber.com/m_73282242/mpage_3/tm.htm

Yorum

Krediyse kredi, nakit cikarsa nakit, borcsa borc yapilip araba sonbaharda alinacak insallah. Zaten hastaydim onceki kasaya, bu daha da sik ve elit olmus. Daha oturakli gibi bence. Resimlerdeki Taba Deri insallah gelir. Mondeo'da beni ceken unsurlardan biriydi. Cam tavan getiecekler mi onu merak ediyorum. Ayrica, kokpit bence eskisine gore daha sade ama daha fonksiyonel ve kaliteli gorunuyor.

Artik tek sorun, fiyat ve donanimlar nasil olacak? Bayiye bugun gittim ama cocuk 2014 basi dedi, ki bence haberi yok durumdan. Bu haftaki Auto Show dergisi Eylul Ekim gibi satisa cikacagini yaziyordu. Ayica Almanya'da 1.4 makyajli kasalar guncel kasaya oranla 2000 Euro ucuza satilacakmis. Benim tahminim ve beklentim, yil sonu indirimi ve lansman avantaji ile 1.6 Cosmo'nun 60-65 civari gelmesi. Artik Sunroof, Taba Deri, 19" jant ile nasil olur bakicaz.

2. elde de 2000-5000 civari dusme olur diye dusunuyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X