Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4 insignia ya çhip takılması ile ilgili yardım lütfen

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4 insignia ya çhip takılması ile ilgili yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar!
    aracıma chip taktırmak istiyorum 140 hp olan aracımı 175 hp olacağı söylendi. 1.4 insignia'sına chip taktıran varmıdır ve memnunmusunuz, aracıma zarar verirmiyim ve en önemlisi garanti dışı kalırmı?
    şimdiden değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim..

Ynt: 1.4 insignia ya çhip takılması ile ilgili yardım lütfen

Chip yaptıran Faysal bey vardı geçmiş konuları incelerseniz detaylı bilgiyi bulursunuz

Bildiğim kadarı ile bir sorun yaşamadı

Servis Anlarsa garanti dışı kalır araç

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Fatih bey ilginiz için teşekkür ederim. Araç garanti kapsamı dışı kalıcaksa zaten yaptırmanın bir mantığı yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yusuf_25
        Fatih bey ilginiz için teşekkür ederim. Araç garanti kapsamı dışı kalıcaksa zaten yaptırmanın bir mantığı yok
        çhip yapıldıktan sonra servisin bunu anlayabilme gibi bir şanşları veya teçhizatları yok obt den yazılımı beyine yüklüyorlar istenirse tekrar eski yazılımda yüklenebiliyor siteden faysal arkadaşımızı götürmüştüm benim kendi arabama yaptırdığım yere 15000km yaptı faysal hiç bir sorunu yok

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
          çhip yapıldıktan sonra servisin bunu anlayabilme gibi bir şanşları veya teçhizatları yok obt den yazılımı beyine yüklüyorlar istenirse tekrar eski yazılımda yüklenebiliyor siteden faysal arkadaşımızı götürmüştüm benim kendi arabama yaptırdığım yere 15000km yaptı faysal hiç bir sorunu yok
          teşekkür ederim volkan bey yazılımın harici birde tuning box mekanik bir parçaymış galiba bunu dilediğimiz zaman sökülebiliyormuş yarın bi maslak sanayiye gidip yüz yüze görüşmem daha iyi olucak galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
            teşekkür ederim volkan bey yazılımın harici birde tuning box mekanik bir parçaymış galiba bunu dilediğimiz zaman sökülebiliyormuş yarın bi maslak sanayiye gidip yüz yüze görüşmem daha iyi olucak galiba
            box tarzı şeyler aracın beynini uzun vadede bozuyor bazı box larda yazılım var bazılarıda sinyalleri yanıltarak çalışma prensibi vardır insanlar genellikle böyle box tarzı şeyleri daha mantıklı görüyorlar , ne diyorlar servise giderken sökerim istediğim zaman takarım yada başkasına satarım vs.. Ama bu box tarzı şeyleri kullanmanı tavsiye etmem yazılımda bütün parametreleri değiştiriyorlar box ta bu mümkün değil...

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Volkan abiye katiliyorum
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

ben yaptırdım. paşaoğlu na maslakta. performans olarak oldukça iyi. araç sürekli hatta patinaj çekiyor )) yakıtta çok ciddi bir farklılıkta olmadı... ölçüm dyno yaptırmadım. fazla zorlamadık ama tahminim 165-170 civarı.

Yorum

Yazılım öncesi ve yazılım sonrası dynoda ölçüm yapıyormu yazılımı yapan yer.Yoksa bu ekstra ücrete tabimi.Yazılımı yapa yerin dışında bir yeremi gidiliyor.
                  Yazılım konusunda meak ettiği bir şey daha var.Yazılımı aracın üzerindeki yazılımı alıp değişiklik yapılıyor yoksa başyan hazır bir yazılım var o numu yüklüyorlar.Şunun için soruyorum ben aracı yeni serviste 2700 3000 devirdeki tutukluk için yazılımını güncelledim.Servis araç üzerindeki yazılımın versiyonunu görebiliyormu.
                  2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OkanB
                    Yazılım öncesi ve yazılım sonrası dynoda ölçüm yapıyormu yazılımı yapan yer.Yoksa bu ekstra ücrete tabimi.Yazılımı yapa yerin dışında bir yeremi gidiliyor.
                    Yazılım konusunda meak ettiği bir şey daha var.Yazılımı aracın üzerindeki yazılımı alıp değişiklik yapılıyor yoksa başyan hazır bir yazılım var o numu yüklüyorlar.Şunun için soruyorum ben aracı yeni serviste 2700 3000 devirdeki tutukluk için yazılımını güncelledim.Servis araç üzerindeki yazılımın versiyonunu görebiliyormu.

yazılım öncesi ve yalım sonrası aracını dynada ölçtürebilirsiniz, bu extra ücrete tabi olmaz, en doğal hakkınız, yazılımı yapan yerde dyno zaten mevcuttur, dyno olamayan yerde yazılım yaptırmayın, yazılım yapılırken aracın üzerinde beyin sökülür ve aracın beynine yeni yazılım yüklenir, toplam 15-20 dak.hallolur, yüklenen yazlılm hazırdır, ayrıca aracın orjınal yazılımı ve chipli yazılım kopyası yaptırdığın yerde saklanır, bi sorun olduğunda tekrar yüklenebilsin diye, servis yazılım olup olmadığını anlayamaz, ancak araca chip yattırdıktan sonra serviste motor güncellemesi yaptırmaman lazım, yoksa yaptırdığın chip silinir...

Yorum

İşleniyor...
                    X