Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satın almak üzere bir insignia buldum,, FİYAT DONANIM denklemi iyimidir?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Satın almak üzere bir insignia buldum,, FİYAT DONANIM denklemi iyimidir?

Orjinal yazı sahibi: OkanB
    Örnek olması açısından bir önceki aracımı 2 parça lokal boya Autokingde 400 tl ye yaptırmıştım.Biri yandaki araç kapıyı acarken benim kapıya vurmuş 3 cm çapında basit bir göçük diğeri hanım garaja girerken 4 cm kadar sürtmüş göcük belli belirsizdi.Autoking birde pahalı yapıyor bu işleri.1500 iyi rakkam.
    bu cevabınız çok sağlıklı bir karar vermeme sebep oldu. çok teşekkür ediyorum yardımınız için. durum anlaşılmıştır. başka araçlara bakacağız.
    ~ 2010 - 1.6 Turbo Cosmo ~
    19" Jant - DVD 800 Navi - Deri Koltuk/Koltuk Isıtma - Park Asist. - 200 HP ...

Yorum

Mümkünse biraz sabrederek biniciden almanızı veya oturduğunuz il ve civarından satınalma yapmanızı öneririm. İlan ile uyuşmayan çok fazla araba satışı var.Şu aralar para kıymetli beklerseniz gönlünüze ve kesenıze göre mutlaka bir araç bulursunuz.

Geçmiş olsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ramstone
        Mümkünse biraz sabrederek biniciden almanızı veya oturduğunuz il ve civarından satınalma yapmanızı öneririm. İlan ile uyuşmayan çok fazla araba satışı var.Şu aralar para kıymetli beklerseniz gönlünüze ve kesenıze göre mutlaka bir araç bulursunuz.

Geçmiş olsun.
        öncelikle cok teşekkür ederim önerileriniz için. dediğiniz gibi il civarında bir araç buldum. ve sanırım p.tesi gidip göreceğim. olumlu olması halinde binip geleceğim umarım kazasız ve problemsiz bir araçtır. km sorgulaması yaptım ilk muaynesine 20 gün önce girmiş, 38.000km'de görünüyor. araç 2010 cosmo .. opel yetkili servisinden satılık. hasar kaydı yok. hem şasi de hem plakada. gidip gördüğümüzde de bi problem cıkmazsa ortada sorun kalmıyor. artık insginia team'e gerçek anlamda üye olacağız inşallah

Yorum

Hayırlısı olur inşallah.Ben de çok uzun süre aradım.İnsignia gibi bir araç için uzun süre sabretmek pek kolay değil ama şimdi değdiğini düşünüyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ramstone
            Hayırlısı olur inşallah.Ben de çok uzun süre aradım.İnsignia gibi bir araç için uzun süre sabretmek pek kolay değil ama şimdi değdiğini düşünüyorum.
            söylediğiniz gibi yapıp sabrettik ve 2010 model 27 bin km'de hatasız bir araç buldum . ayrıca cosmo ve DVD 800 navi'li, şimdilik gayet keyif alarak kullanıyorum tek problemim kendimi frenleyemiyorum ) spor kullanımdan vazgeçmem gerekiyor bir süre yoksa benzine yetişemeyeceğim sakin kullanımda gayet ekonomik olduğunu düşünüyorum. tecrübe ettikçe daha fazla aktif olacağım forumda

Yorum

renk beyaz olsaymış
              2012 İnsignia 1.4 turbo edition elegance+beyaz

Yorum

İşleniyor...
              X