Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel battımı ?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel battımı ?

şirketin 6 yıl boyunca araba uretmıcegını one suruluyor sadece yedek parca uretıcekmıs dıye duydum eger dogruysa arac fiyatları son yıl dip e vurur?

Ynt: Opel battımı ?

Ya kardesim
    Opel neden batsin nereden duyuyosun bu tip seyleri sabah beri sana cevap vermeye calisioruz
    1opel batmicak
    2 lpg olmazzzzz
    3 1.6 ortalama 40-50 kurus 1.4 ise 35-45 kurustur ...
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Ya kardesim
      Opel neden batsin nereden duyuyosun bu tip seyleri sabah beri sana cevap vermeye calisioruz
      1opel batmicak
      2 lpg olmazzzzz
      3 1.6 ortalama 40-50 kurus 1.4 ise 35-45 kurustur ...

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Nerden duydunuz , Zaytung mu ?

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

ya yaw bi arkadsım 6 yıl boyunca araba uretmıcek dedi google yazdım bellı belırsız bişeyler varda sanırım almanyadakı fabrıkasını kabpatmıs o yuzden batıyomu vs gıbı haberler cıkmıs :S ilk defa kendim bi araba alıcama rastrmasını yapıyorm o yuzden olabildigince cok soru sorup olabildignce bilgi toplamaya calısıyorm bıkkındık verdiysem ozurdilerim..

Yorum

Bir shagynin ölümü bir de opelin batışı bitmedi gitti.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Opel batmıs

Yorum

Tan Batmadan satalim o zamn arabalari
                2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

Ben satmam 6 yıl araba üretmeyecekse bizim arabalar antika ve daha değerli olur
                  İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

eskiden altın vardı sımdı opel var saklayın arabaları

Yorum

Orjinal yazı sahibi: funmanias
                      şirketin 6 yıl boyunca araba uretmıcegını one suruluyor sadece yedek parca uretıcekmıs dıye duydum eger dogruysa arac fiyatları son yıl dip e vurur?
                      Almanca İngilizce haberlere bakıp iki üç kelime anlayan herkes yorum yaptığı için böyle abuk subuk söylentiler çıkıyor.

İspanya, İngiltere, Polonya'da birer adet, Almanya'da 3 adet otomobil fabrikası yılda 1 milyona yakın Opel otomobili üretiyor.
                      Kore'deki GM fabrikasında da Opel markalı araçlar üretiliyor.

Almanya, Macaristan ve Avusturya'daki birer fabrika da motor, şanzıman ve yedek parça üretiyor.

Tasarrufa yönelik çalışmalar kapsamında Almanya'daki toplam 4 fabrikada sendika ile anlaşarak belirli bir süre için işçi ücretlerini dondurdular.
                      Anlaşma sağlanamayan tek fabrika olan Bochum fabrikası 2014 sonunda kapanacak.
                      Tesis o tarihten sonra sadece yedek parça tedarik merkezi olarak kullanılmaya başlanacak.
                      Anlaşma sağlanmış olsaydı o fabrikada üretim 2016 sonuna kadar devam edecek, ama sonuçta kapasite fazlası nedeniyle zaten kapanacaktı.

Okuduğu haberden sadece "Fabrika kapanacak" kadarını anlayan bazı sivri zekâlılar üstüne bir de yok "6 yıl araç üretmeyecek", yok "sadece yedek parça üretecek" gibi anlamsız yorumlar katıp forumlarda ahkâm kesiyorlar ama 1 milyon aracın, o araçların motorlarının, şanzımanlarının ve parçalarının 8 ayrı fabrikada üretildiği konusunda hiç bir bilgiye sahip değiller.

General Motors 2016 yılı sonuna kadar Opel'e toplam 5.5 milyar dolar yatırım yapacağını duyurarak Opel'i satmaya veya kapatmaya hiç niyeti olmadığını göstermişken, hâtta Alman başbakanı Angela Merkel'in de desteğini almışken Türkiye'de hâlâ Opel batıyor söylentilerinin dolaşmasına sadece gülüp geçiyorum.

Yorum

Serdar hocama teşekkürler

konuyu kapatıyorum

anlayışınız için teşekkürler.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                        X