demın bır ustayla konustum 5 bın tl gıbı genel bı masraftan sonra arabanın 30 krs yaktıgını 3 yılda kendını telafı ettıgını soyledı 30 k km de dusuncenız nedir ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
LPG UYGULAMASI
Collapse
X
-
Ynt: LPG UYGULAMASI
Lpg ile ilgili bir çok konu var işin özeti
Lpg li araçlarda Subap problemi oluşuyor
Çözüm Çelik Sub ap takmak bunlar daha uzun süre dayanıyor ortalama 20 ile 30 bin km sonra sorunlar başlıyor bu bazen 5 bin km rede sorun yapıyor bazen 50 bin km de bu yüzden önerilmiyor
Opel kendiside önermiyor
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
3 senede 5 binlirayi amorti edeceksiniz ee bu arabaya kac yil daha bineceksiniz? Nekadar mantikli?*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXLpg ile ilgili bir çok konu var işin özeti
Lpg li araçlarda Subap problemi oluşuyor
Çözüm Çelik Sub ap takmak bunlar daha uzun süre dayanıyor ortalama 20 ile 30 bin km sonra sorunlar başlıyor bu bazen 5 bin km rede sorun yapıyor bazen 50 bin km de bu yüzden önerilmiyor
Opel kendiside önermiyorsiyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
uçan teneke fiorino
Yorum
-
Geçen hafta mardine gidip geldim.Depoyu mersinde yola çıkmadan önce fulledim. Gaziantep'te ve Mardin'de bir kaç yere uğradım.1120 km civarında ışık yandı.Kalan menzil 120 km civarı gösteriyordu.yani bir depoyla 1200 km den fazla yol.Bence LPG ye hiç gerek yok.Şehir içinde de yaklaşık 8 Lt civarı tüketiyor.2014 BMW 5.20I M +comfort+premium
2011 otomatik opel astra 1.4 cosmo sunroof
2013 Chevrolet Captiva LTZ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mhadibarmanalways33 sizdeki insignia kaç model ve motor özellikleri neler..ecotec motor galiba.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
çok ekonomik olmuyor gerçekten de, benim sattığım insignia'da lpg'liydi, bi dizel kadar ekonomi olmuyor, basınca yine yakıyor, maliyetler yüksek, kendisini geç amorti ediyor, lovatonun obd'li sistemi var ama, bi incelemenizi tavsiye ederim, subapların çökmesi benzinli modelde de yüksek km'lerde yaşanacak bi problem, ama gözünüz korkmasın, maliyeti yüksek değil, lpg'de sadece bu tarih öne gelmiş oluyor.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: always33Geçen hafta mardine gidip geldim.Depoyu mersinde yola çıkmadan önce fulledim. Gaziantep'te ve Mardin'de bir kaç yere uğradım.1120 km civarında ışık yandı.Kalan menzil 120 km civarı gösteriyordu.yani bir depoyla 1200 km den fazla yol.Bence LPG ye hiç gerek yok.Şehir içinde de yaklaşık 8 Lt civarı tüketiyor.
Yorum
Yorum