Duyuru

Collapse
No announcement yet.

LPG UYGULAMASI

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• LPG UYGULAMASI

demın bır ustayla konustum 5 bın tl gıbı genel bı masraftan sonra arabanın 30 krs yaktıgını 3 yılda kendını telafı ettıgını soyledı 30 k km de dusuncenız nedir ?

Ynt: LPG UYGULAMASI

Lpg ile ilgili bir çok konu var işin özeti

Lpg li araçlarda Subap problemi oluşuyor

Çözüm Çelik Sub ap takmak bunlar daha uzun süre dayanıyor ortalama 20 ile 30 bin km sonra sorunlar başlıyor bu bazen 5 bin km rede sorun yapıyor bazen 50 bin km de bu yüzden önerilmiyor

Opel kendiside önermiyor

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

3 senede 5 binlirayi amorti edeceksiniz ee bu arabaya kac yil daha bineceksiniz? Nekadar mantikli?
      *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Bu söze daha ne denir

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Lpg ile ilgili bir çok konu var işin özeti

Lpg li araçlarda Subap problemi oluşuyor

Çözüm Çelik Sub ap takmak bunlar daha uzun süre dayanıyor ortalama 20 ile 30 bin km sonra sorunlar başlıyor bu bazen 5 bin km rede sorun yapıyor bazen 50 bin km de bu yüzden önerilmiyor
          aynen servis dedin gibi demişti abi

Opel kendiside önermiyor
          siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
          siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
          uçan teneke fiorino

Yorum

Geçen hafta mardine gidip geldim.Depoyu mersinde yola çıkmadan önce fulledim. Gaziantep'te ve Mardin'de bir kaç yere uğradım.1120 km civarında ışık yandı.Kalan menzil 120 km civarı gösteriyordu.yani bir depoyla 1200 km den fazla yol.Bence LPG ye hiç gerek yok.Şehir içinde de yaklaşık 8 Lt civarı tüketiyor.
            2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
            2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
            2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

always33 sizdeki insignia kaç model ve motor özellikleri neler..ecotec motor galiba.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mhadibarman
                always33 sizdeki insignia kaç model ve motor özellikleri neler..ecotec motor galiba.
                tanışma bölümünden kendinizi tanıtırsanız seviniriz insignia ve çoğu opellerin yada hepsi ecotectir
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

çok ekonomik olmuyor gerçekten de, benim sattığım insignia'da lpg'liydi, bi dizel kadar ekonomi olmuyor, basınca yine yakıyor, maliyetler yüksek, kendisini geç amorti ediyor, lovatonun obd'li sistemi var ama, bi incelemenizi tavsiye ederim, subapların çökmesi benzinli modelde de yüksek km'lerde yaşanacak bi problem, ama gözünüz korkmasın, maliyeti yüksek değil, lpg'de sadece bu tarih öne gelmiş oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: always33
                    Geçen hafta mardine gidip geldim.Depoyu mersinde yola çıkmadan önce fulledim. Gaziantep'te ve Mardin'de bir kaç yere uğradım.1120 km civarında ışık yandı.Kalan menzil 120 km civarı gösteriyordu.yani bir depoyla 1200 km den fazla yol.Bence LPG ye hiç gerek yok.Şehir içinde de yaklaşık 8 Lt civarı tüketiyor.
                    Arkadaşım valla helal sana ben 620km geçemedim

Yorum

Ben dizelle daha 900 km goremedim valla helal olsun 1200 km giden abimize
                      2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

dizelde 900 km nasil goremessiniz ben tamami uzun yol 70 90 arasi 1500 km yi gordum 160 170 arasida 1050 yi gordum ama benim arac manuel belki biraz ondan kaynaklidir ama 900 km gercekten cok az
                        BMW 530 D gran turismo

Yorum

Ben 620km 'yi gördüm ihihi

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                          Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

8 ayda 40 bin yaptim %80 ni sehir disi yuksek hiz ort. Maksimum 850 900 daha gormedim 18 jant var bende bide
                            2014 b8 passat 1.6 tdi dsg highline navi&hayalet gosterge

Yorum

70lt yakıtla dizel aracın ve 2.0lt gücündeki motorun 1000km gayet normal gibi ama 1.4 aracın 1200 km yapması garibime gitti ben şahsen 620km geçemiyorum ve çok sakin kullanıyorum benim araçmı bozuk yoksa

Yorum

İşleniyor...
                              X