Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yardım benzin tuketimi hakkında bilgi :(

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: acil yardım benzin tuketimi hakkında bilgi

Clio +1

Yorum

clio 6 lt yakıyor eger bu arac 7 8 yakarsa uygun kullanımda alınır yoksa 9 10 bana cok gibi..... yukarıda dedgıım kullanım kosullarında dusmez se eger almıyayım birde lpg konusunda kımse hıcbrsey demiyor kımse mı taktırmadı lpg ? yaa takan tanımıyor bılgısı yok ?

Yorum

ben sürekli sakin kullanıyordum nerdeyse uzun yolda klima açık gidersen 8 litre ortalama yakalarsın.klima kapalı max 7-7,5 litrearasını görürsün.ş.içi ise tamamen sana kalmış ş.içi değeri kişiden kişiye değişir çünki.ben açıkcası eğer yakıt senin için önemli ise bu aracı tavsiye etmem .yok benim için tasarım ve performans daha ön planda dersen bu araç tam sana göre.
        ama şunu söyliyim ben aracımı antalya ve seydişehir ağırlıklı kullandım ortalamam 9.6 litre idi.20.000 km ortalaması bu.
        yakıt yüzünden şimdiki aracımı aldım ortalamam 5.7 hemde dizel benim için yakıt daha önemli
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

şehir dışı 5 kişi klima açık bagaj dolu ortalama 140 ıle 8.5 litre istanbul şehir içi hiç 10l altına düşüremedım
          Bayrağı Bayrak yapan, üstündeki kandır.Toprak; eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR !!!

Yorum

İnsignia tercih sebepleri arasında en son sorulacak soruyu sormuşşunuz.Evet bu araba çok yakıyor.Benimki şehir içi 11-12 arası görünüyor.Ben çok yaktığını bilerek tercih ettim.1.5 ton boyut olarak büyük konforlu muadillerinde olmayan donanım özellikleri güvenlik ve bunların yanında çok seri gösterişli bir araba İnsignia.Ben yılda 8 10 bin km yapıyorum benim ilk kriterim yakıt değildi.Siz aracı annenize alacaksınız bence yanlış tercih olur.Kendinize alacak olsanız daha mantıklı
            2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

Anneme alıyorum ama bende kullanıcam su an arabam yok bu arada bızım clıo 99 model 106 bın km de su anda ama 2010 yılından ıtıbaren yılda ortalama 10 12 bin km yol yapıyoruz benzin bu km aralıgında bukadar onmli mi orası da ayrı bi konu gibi geliyor bana... ama min adil kullanımda antalya gibi bi yerde sehir içi 7 8 9 civarı olabilirmi bunun denginde tguain yada sportage de olabilir dedi ama bildigim kadarıyla onlarda aynı yakıyor ?

Yorum

Düşündüğünüz araçlarda insigniadan az yakacağını sanmam.1.4 turbo alırsanız o sizin ihtiyaçlarınızı karşılar bence
                2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti

Yorum

1.4 lerınde aynı mıktrda yaktıgı soylendı ?

Yorum

Biraz forumu arastirirsaniz kullanicilarin neler yazdigina bakarsaniz ayni yakmadigini anlarsiniz aralarinda en az 2 litre fark var
                    2012 İnsignia 1.4 Turbo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: funmanias
                      1.4 lerınde aynı mıktrda yaktıgı soylendı ?
                      nerde soylenıyor bu acaba

Yorum

İşleniyor...
                      X