clio 6 lt yakıyor eger bu arac 7 8 yakarsa uygun kullanımda alınır yoksa 9 10 bana cok gibi..... yukarıda dedgıım kullanım kosullarında dusmez se eger almıyayım birde lpg konusunda kımse hıcbrsey demiyor kımse mı taktırmadı lpg ? yaa takan tanımıyor bılgısı yok ?
ben sürekli sakin kullanıyordum nerdeyse uzun yolda klima açık gidersen 8 litre ortalama yakalarsın.klima kapalı max 7-7,5 litrearasını görürsün.ş.içi ise tamamen sana kalmış ş.içi değeri kişiden kişiye değişir çünki.ben açıkcası eğer yakıt senin için önemli ise bu aracı tavsiye etmem .yok benim için tasarım ve performans daha ön planda dersen bu araç tam sana göre.
ama şunu söyliyim ben aracımı antalya ve seydişehir ağırlıklı kullandım ortalamam 9.6 litre idi.20.000 km ortalaması bu.
yakıt yüzünden şimdiki aracımı aldım ortalamam 5.7 hemde dizel benim için yakıt daha önemli
2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
İnsignia tercih sebepleri arasında en son sorulacak soruyu sormuşşunuz.Evet bu araba çok yakıyor.Benimki şehir içi 11-12 arası görünüyor.Ben çok yaktığını bilerek tercih ettim.1.5 ton boyut olarak büyük konforlu muadillerinde olmayan donanım özellikleri güvenlik ve bunların yanında çok seri gösterişli bir araba İnsignia.Ben yılda 8 10 bin km yapıyorum benim ilk kriterim yakıt değildi.Siz aracı annenize alacaksınız bence yanlış tercih olur.Kendinize alacak olsanız daha mantıklı
2011 Teknik Gri+Nav800+Sunroof+Chip+Performans buji+Sprintbooster+KN Kutu içi Filtre+OPC Pedal Seti
Anneme alıyorum ama bende kullanıcam su an arabam yok bu arada bızım clıo 99 model 106 bın km de su anda ama 2010 yılından ıtıbaren yılda ortalama 10 12 bin km yol yapıyoruz benzin bu km aralıgında bukadar onmli mi orası da ayrı bi konu gibi geliyor bana... ama min adil kullanımda antalya gibi bi yerde sehir içi 7 8 9 civarı olabilirmi bunun denginde tguain yada sportage de olabilir dedi ama bildigim kadarıyla onlarda aynı yakıyor ?
Yorum