arkadaşlar oncelıkle merhaba bir arkadasımız aracını satıyor bende almak istiyorum yalnız benzin olarak gozum korkuyor tamam iyi arabaların hepsi cok yakıyor aklımızda tugian ve sportage gibi modeller varken bi anda bu ortaya cıktı araba 2010 model 63 bin km de cosmonun en full versiyonuymus sadece sanruff yok yarı deri ve manuel arac dıger butun ozelıkler dvd-800 navıgasyonu mevcur yaptıgım ınternet arastrmasında arac fıyat olarak 1 2 bın tl ucuz a bırakıcak ama benzin olarak korkuyorm bırısı yazmıs 7 litre (min) biri yazmıs 15 lt (max) herkezde sonra gaza nekadar basarsan oakdar diyor gaza kontrolu yaparak max 100 km yakıt tuketımı kacadusurulebılır ? birde 1 depo ile 450 km yaptım dıyende war 700 km yaptım dıyende warkı 1 depo 350 civarına doluyor azımsanacak bır mıktar degıl bana acıl yarıdmcı olabilirmisiniz aracı almak ıcın zaman surecı kısıtlı eger almazsam arkadasımız aracını galeriye satıcak cunku.. lütfen acil yarım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
acil yardım benzin tuketimi hakkında bilgi :(
Collapse
X
-
Ynt: acil yardım benzin tuketimi hakkında bilgi
Bak benim guzel kardesim surekli basarim diyosan 12-13 u gozden cikarixaksin yok ben basmam arada cok nadir basarim diosan 8.5-10 arasi yakarsin
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Lpg sorunu cozulmedi bizde kimsede yoktur mesela lpg he benm ortalamam 8-10 arasi degisir yani 700-750 km arasi yapiyorum full depoda ama surekli redline yaparsa. 500 u goremessin he bu arada kendini tanitirmisin...Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Ben ogulcan antalyada yasıyorum 22 yasındayım demin bir lpg şirketyle gorustum magnezyumlu subabların hepsinde bu sorun un yasandıgını soyledı yaglama ıle 30k-50k arası erıme olmadıgını soyledı kullanıma gore degstrıgıını daha sonradda subabaların celık degstınce sorun kalmadıgını soyledı lpg+yaglama+celıksubaba ortalama 4.5 bin tl civarı maal olur buda 30 35 bin km de kendi ni telafi eder onun dısında hiçbir sıkıntı yasamazsın dedi dknow arabayı cok ıstıyorm olursa cok sevınıcem ama su benzın sorunun cozmem lazım obaa onun dısında opel in avrupada iflasını acıkladıgını duyudm 6 yıl boyunca sadece yedek parca uretıcekmıs arac uretımı 2012 -2013 yılı itibari kapanmıs bir bilgisi olan ? yardımcı oluyosunz ben bırnın yazıcagını pek beklemıyordum cok teskkur ederım sımdıden herkeze
Yorum
-
Surekli gazlamada 12 litre Zor yigitcim gecnlerde KTN'nin sahibi erhan bey benim aracimda 24.7 yi gosterdi size sunu solim yakit az yaksin diosaniz direk wv volvo nun 1.6 dizellerini tercih edin altinizda 1.5 tonluk 180 hp lik arac olucak ve piyasadaki araclarin %80 ninden seri olicak bunuda goz onunde bulundurunBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
ben antalyada yasıyorum burası oyle cok buyuk bir sehir değil bilmiyorum sehir hakkında bilgisi olan varmıda onun dısında ailem ogretmen oldugu ıcın yaz tatıllerınde
2 3 haftalık turkiye turuna cıkılıyor arabayla yani yakıt tuketımı uygun kullanımla 7 lere 8 lere cekılebilirmi birde bu uygun kullanım kosulları nelerdır yani onu merak edıyorm bırısı 6 . viteste 50 ile gidersen edi yuh dedim ! yani su yakıt olayı kafamı yeterınce karıstırıyor zaten ! bide şimdi birsii iflas etti gibi bi laf dedi onu arastırıyorum netten :S
Yorum
-
Ya yok oyle birsey sen al bence uzun yolda 7-8 leri gorursun cok iyi bi sekilde sehir icide dedigim gibi normal atmosferik 115 hplik 1.6 dan 1-2 maximum farki vardir kafani karistirma al bence direk araciBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Istanbul dısında dusuk değerler yakalanır.
Öncekı aracınız ne ve neye göre az yakar cok yakar onuda dıkkate almak lazım
180 Beygır araba hakkını verrsen yakar tabı.Zaten ucuza bu kadar konfor ve ıhtısamı bır arada buluyosunuz bunun da bir bedelı olsun
jetta 1.6 dızeller bıle olms 65 kagıt 45-50 lıra bu donanım ve ozellıktekı arabayı alıosun varsın yaksın
Yorum
-
bende su anda clio var 1999 rte 1.6 90 bg model kullandıgım km de 30 35 krs yakıyor bi ara a8 de kullandım ama tupluydu 600 kusur beygırdı bendeki yakıyordu ama bir ihtisamı vardı degıyordu herneyse ya sımdı bu arabayı anneme alıcam annem in duz yolda 120 gecme ıhtımali dahi vermiyorum ben okadar net konusuyorum kı kadın ankaraya antalyadan gitti yolu bilen varsa belki bilir yolun bir kısmı var dumduz yaırm metre lık vıraj bıle yok yolun sonu gozukmuyor min 30 40 km annem o yolda 90 ı gecmedi ! boyle bi kısı alıcak arabayı ama sehır ıcı yakıt tuketımıne cok fazla dedıklerı ve araba cok fazla yakıyor dedıklerı ıcın cok korkuyorum. arabayı annem kullanıcak ve son derece ıyıdır ogretmen oldugu ıcın kendisi zaten butun kurallara uyar sehır ıcınde 50 60 max 70 i gecmez eger bu sartlarsa sehır ıcı 7 8 olucaksa alamak muhtemel onun dısında korkuyorum birde 4bin 500 verip tup taktırmakta mantıklı 30 bın km den sonra subabların degsımıde bu fiyatın ıcınde 3 yılda kendını amorti eder dedi uste km de de 30 krs yakar lpg taktırırısan dedı sonucta bız bu arabayı performans ıcın almıyorz sekıl ıcın acıkcası km de 50 krs yakarsa bile cok gibi bızım ıcın ne yapılması mantıkl ıbu durumda ?
Yorum
-
En mantiklisi o zaman clioua devamBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: funmaniasbende su anda clio var 1999 rte 1.6 90 bg model kullandıgım km de 30 35 krs yakıyor bi ara a8 de kullandım ama tupluydu 600 kusur beygırdı bendeki yakıyordu ama bir ihtisamı vardı degıyordu herneyse ya sımdı bu arabayı anneme alıcam annem in duz yolda 120 gecme ıhtımali dahi vermiyorum ben okadar net konusuyorum kı kadın ankaraya antalyadan gitti yolu bilen varsa belki bilir yolun bir kısmı var dumduz yaırm metre lık vıraj bıle yok yolun sonu gozukmuyor min 30 40 km annem o yolda 90 ı gecmedi ! boyle bi kısı alıcak arabayı ama sehır ıcı yakıt tuketımıne cok fazla dedıklerı ve araba cok fazla yakıyor dedıklerı ıcın cok korkuyorum. arabayı annem kullanıcak ve son derece ıyıdır ogretmen oldugu ıcın kendisi zaten butun kurallara uyar sehır ıcınde 50 60 max 70 i gecmez eger bu sartlarsa sehır ıcı 7 8 olucaksa alamak muhtemel onun dısında korkuyorum birde 4bin 500 verip tup taktırmakta mantıklı 30 bın km den sonra subabların degsımıde bu fiyatın ıcınde 3 yılda kendını amorti eder dedi uste km de de 30 krs yakar lpg taktırırısan dedı sonucta bız bu arabayı performans ıcın almıyorz sekıl ıcın acıkcası km de 50 krs yakarsa bile cok gibi bızım ıcın ne yapılması mantıkl ıbu durumda ?
Yorum
Yorum