B sınıfı ehlıyetle Mercedes sprinter, caravelle tarzı araclar kullanılabılır mı bılgıısı olan var mı ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
B sınıfı ehliyet
Collapse
X
-
Ynt: B sınıfı ehliyet
Benim bildigim 15 koltukluya kadar kullanabiliyosunuzBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
-
Sorunun cevabı Mustafa da ya da kiralama şirketinde*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg
BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp
Yorum
-
Ya ne alakasi var abicim ya biz bilmuyomuyuz b sinif ehliyeti olan kisi maximum 14+1 yani minibus kullanabilir 15 kisiden sonrasida otobus sayilir yani bunun icin mustafa abiye yada kiralama sirketine ne gerek var
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ömer4 tekerli olan herseyi kullanabiliriz 6 tekerlekleri kullanamayız diye biliyorum. 15 kisiden fazla yolcu taşıyan araçların arkada 2+2 olarak 4 teker bulunuyor.[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaOrjinal yazı sahibi: Ömer4 tekerli olan herseyi kullanabiliriz 6 tekerlekleri kullanamayız diye biliyorum. 15 kisiden fazla yolcu taşıyan araçların arkada 2+2 olarak 4 teker bulunuyor.1.3 cdti sport astra j (beyaz)
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ÖmerOrjinal yazı sahibi: opelmaniaOrjinal yazı sahibi: Ömer4 tekerli olan herseyi kullanabiliriz 6 tekerlekleri kullanamayız diye biliyorum. 15 kisiden fazla yolcu taşıyan araçların arkada 2+2 olarak 4 teker bulunuyor.
Yanlış bilgi olmasın ATV motorlar A sınıfı ehliyet istiyor haha
Bu nasıl :P[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_B sınıfı ehlıyetle Mercedes sprinter, caravelle tarzı araclar kullanılabılır mı bılgıısı olan var mı ?MEN AMENE BİL KADER EMİN-E MİNEL KEDER.
Yâ Rab! Garibem, bîkesem, zaîfem, nâtüvanem, alîlem, âcizem, ihtiyarem, Bî-ihtiyarem, el'aman gûyem, afv cûyem, meded hâhem zidergâhet İlahî!
Yorum
Yorum